Archivované české virtuálky

Tak nějak nostalgicky jsem chtěla kouknout jaké u nás byly dřív virtuální keše a nemůžu se k nim prokopat. Dokonce ani k té, o které vím a která ještě nedávno fungovala - někde na severní Moravě. On ji totiž kupodivu nemá odlovenou ani PaBa, na kterého jsem spoléhala, že to přes něj najdu :o Název ani autora keše si samozřejmě nepamatuju. Pomůžete někdo?

Jaký je trik na nalezení archivovaných keší jinak než přes ownera nebo nálezce?

Díky

[cache]GCF496[/cache] - Cache my Czech (Prague)
[cache]GC6F37[/cache] - Prague, Stare Mesto
[cache]GC9CD3[/cache] - Ruprechticky spicak

Že by jich v ČR bylo víc než tyhle tři nevím. A jediný trik je asi mít je doma v databázi

Díííííkýýý, to je ona, já věděla, že je to nějaká hora a furt ne a ne si vzpomenout. :slight_smile:

Opravdu neexistovala nikdy žádná jiná?

Seznam všech:

[cache]GCQ369[/cache]
[cache]GCPYAA[/cache]
[cache]GCM0P5[/cache]
[cache]GCK58J[/cache]
[cache]GCJZV4[/cache]
[cache]GCH4AP[/cache]
[cache]GCGVYG[/cache]
[cache]GCF496[/cache]
[cache]GC9CD3[/cache]
[cache]GC6F37[/cache]

Nicméně až na poslední 3 se na ně stejně nedostanete, protože nebyly nikdy publikovány :slight_smile:

Hmm, tomu říkám smysl pro dramatický efekt :smiley:
Každopádně díky, koukala jsem, že ten Ruprechtický špičák je možné ulovit i přes archivaci, tak možná jednou…

Myslím, že co nevidět se tam objeví nějaká jiná fyzická pixla:-) Teda až si maaaca opraví kolo? :smiley:

Nicméně s tou severní moravou jsi mě pobavila:-) ale jasný..nemůžem mít přehled o všem.

A je po virtuálce. http://aktualne.centrum.cz/domaci/fotogalerie/2010/04/12/osmatane-reliefy-z-karlova-mostu-leti-do-sangaje/

Že by Moving Coordinates? :smiley:

Zničené repliky se podle Aktuálně.cz na most nevrátí, nahradit je mají repliky nové. Originály jsou prý v muzeu od roku 1975.