Archivované keše + adoptování

Ahoj,
hledal jsem odpověď všude možně, ale nikdo nevěděl. Lze procházet archivované keše podobně jako normální, i když neznám jejich název?
A ještě druhý dotaz - koho musím kontaktovat kvůli adopci cache? Autor co se na caching pravděpodobně vykašlal je už 10 měsíců neaktivní a jeho keška zmizela, rád bych si jí vzal na starost..
Předem děkuju za odpověď.

1. pokud neznáš jejich waypoint či autora, ve výsledku vyhledávání je nenajdeš
  2. jedině autora dané keše, zkus se s ním domluvit na tom, zda bys ji mohl adoptovat, jiná šance není

Nedávno jsem pokoušel o adopci,napsal neaktivní autorovi neodpověděl,došel na gc.com a archivoval již po třetí,v předchozích případech místo disable,archivoval..

A není nějaký způsob, jak najít např. archivované keše v Ústí? Rád bych se podíval na kešku týkající se místního divadla, byla tam stavba a keška tam zůstala, ale autor ji archivoval..
Takže musím requestnout cache k archivaci a pak na jejím místě založit totožnou cache?

Tady na wiki máš archivované keše na stažení v.gpx,ale dají se s kompletním listingem otevřít v pohodě v interním prohlížeči,ale přímo,že zadáš Ustí nad Labem,to nejde.Nikdo neříká,že musíš založit cache na novém místě,ale je volné,a tak tam může být nová

Děkuju. :wink:

Záleží na stáří archivovaných caches. Já je často hledám v nálezech někoho, kdo je jistě našel. Tam vidět jsou.

Řeči tvého kmene nerozumím.

Ahojky,
ma pls, nekdo aktualni soubor archivovanych kesi a moh by dat na nej odkaz. Diky