Armchair caches

Vybuzen tématem virtuálního lovu virtuálních keší, které zde před několika dny bylo živě diskutované, zkusil jsem si také odlovit nějakou tu zámořskou cache. S jejím ownerem jsme si opakovaně o tématu napsali a poslal mi zajímavý mail. Jak jsem pochopil, byl by rád, kdybych ho zde nějak zveřejnil. Právě teď to činím… :slight_smile:

[i]Hi Again venca68,

Greetings from Pennsylvania, USA. Thanks for finding my virtual cache in Maine. You found XXXXXXXXXXXXX! Congratulations! Of course, go for the log.

I’m trying to get my wife to allow me to have one in our front yard. Actually, I was hoping I was going to get a real one, just like it, at Christmas time, but I got a tie instead.

I thought it was terrific and was super impressed. Glad you did too. I’ve learned that it is often a destination for school field trips and that it’s extra special at night.

Best Wishes to you and your family,

Harry L. Borger
Ghosthunter
Gettysburg, PA

"In great deeds something abides. On great fields something stays. Forms change and pass; bodies disappear; but spirits linger, to consecrate ground for the vision-place of souls."

Maj. General Joshua L. Chamberlain
October 3, 1889

P. S. Armchair caches, or virtual caches, are most helpful for handicapped people (like me) who want to geocache, and for those who just enjoy some mental and usually computer searching. And they’re great for inclement winter days, when it’s too cold or uncomfortable to be outdoors. They always (I hope) show off something important or unusual. I once found a virtual cache in the northern part of our county in Vermont http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=8cfd7478-786b-49f2-8975-a4ae489afca9 near the Canadian border. It had almost no access. . . blocked roads, snowbound in winter, private property, etc. All you had to do was to figure out what was important about the place. It took some work to discover it and find out what it was all about. It was an abandoned Nike missile defense site left over from the Cold War. I enjoyed the search, and learned something in the process. These kinds of things need to remain in my opinion. Now the site is archived. . . and will never again exist. Feel free to post this to your bulletin board and see if it gets a response.

HLB[/i]

Tož tak… :slight_smile: O přesný překlad se raději nepokouším, myslím, že i v angličtině je celkem pochopitelné, co mi/nám chce Ghosthunter říct.

No osobně jsem zkusil pouze toho Trabiho a dopadlo to, tak jak to dopadlo. Omluvou mi může být snad jen ta zatracená němčina :). Log smazán a další podobné již pokoušet nebudu. Geocaching je pro mne poznávání nových hezkých míst. Fyzické :).

Sice jsem ještě trabiho neulovil, ale kontaktoval jsem ownera keše, který mi emailem potvrdil, že log uzná i bez fyzické přítomnosti. Pokud jsem to dobře pochopil, je tam mikro jen z toho důvodu, že virtual keše se už nedají dělat.
Napsal mi, že mám v klidu zalogovat a při další návštěvě Drážďan můžu potvrdit log i v papírové podobě.

Myslím si tedy, že není nic špatného na tom, mít tuto keš zalogovanou když to owner schvaluje. Je to jen můj osobní názor a nikomu ho nevnucuju, každý ať se zařídí dle svého uvážení :wink:

Přesně tak jak říkáš to i je.