Tento vikend 14-15. dubna bude cela serie zaarchovavana. Finalova kes Westpoint jeste zustane aktvini. Pokud nekomu chybi cislo z jedne Arrow kese tak jej muze dopocitat pres vypocet korekce, ktera je rovna 0.
Tento vikend 14-15. dubna bude cela serie zaarchovavana. Finalova kes Westpoint jeste zustane aktvini. Pokud nekomu chybi cislo z jedne Arrow kese tak jej muze dopocitat pres vypocet korekce, ktera je rovna 0.
Tak to je smůla [:'(]. Měli jsme celou šipku naplánovanou na jaro, jak
se oteplí. Bohužel to oznámení přišlo dost pozdě. Nešlo by to trošku
odložit? Určitě nejsme sami, kteří by to uvítali. Předem děkuji.
To neni dobra zprava, byl to rozhodne skvely napad. Taky jsme to planovali. Je to opravdu nutne rusit? [:(]
To je škoda, je to dobrá série na celodenní výlet kolem Třebíče. Chybí mi už jen Westpoint, takže se mě to osobně už nedotkne, ale pro ostatní bych se přimlouval za zachování.
Skoda to urcite, protoze tolik krasnych tradicnich drive-in kesi, tak blizko u sebe jen tak nekde nenajdete ;-)
Osobně mě to vůbec nemrzí. Podle mě je série Arrow super nápad s ubohým provedením. Přiznám se, že jsem sérii ani nedokončil, takže je možné, že zbylé cache jsou na lepších místech než keř u pole, reklama u autosalonu, další keř u pole, sloup uprostřed pole,… Prostě mě to zklamalo, ale je to jen můj názor.[:)]
Tuto serii jsme absolvovali na pocatku nasi geo-historie, nemeli jsme moc zkusenosti. Byla to nase prvni celodenni vyprava. Zacali jsme domaci pripravou, abychom arrows posbirali “nejkratsi cestou”. V terenu jsme se seznamili s ruznymi moznymi ukryty. Zadarilo se odlovit vsechny, bylo krasne pocasi, zdvojnasobili jsme si score odlovenych caches, co si vice prat [:)] ! West Point byl potom zkouskou v pocitani a projektovani bodu, chvile napeti, zda nejsme uplne nekde jinde. Nakonec take dobyt! Takze k teto serii mame takovy trochu osobni, nostalgicky vztah … [:'(]
W.
Nedá mi to,abych neutrousil něco do placu. Nápad se šipkou je prostě výbornej a jak říká Tomáš, cache jsou opravdu DRIVE-IN (až na pár vyjímek) :-D Celou sérii už mám naštěstí odlovenou, akorát mi chybí West Point - ale až bude čas a cesta kolem, dojde i na něj. Je mi líto všech geokolegům, kteří tuto sérii už asi nikdy neodloví :-( Každopádně oznámení o archivaci mohlo přijít o něco dřív před archivací samotnou, aby se všichni co měli na šipku zálusk "někdy v budoucnu" mohli náležitě přizpůsobit!
Moc velká škoda téhle série :´-(
Kněžd@
Jojo, škoda, zrovna v květnu jsem se na ni chtěl vypravit.
Už jsem si všiml, že někteří owneři se rozhodnou archivovat ze dne na den keš, která žila celkem v pohodě a stále na ni chodili cacheři. Nějaké varování aspoň měsíc předem by neškodilo.[:|] Někdy se člověk ani nedozví důvod...
Bxhome pred casem archivovali i nekolik dalsich cache (coz naprosto chapu) zcela bez jakehokoliv varovani (to uz tolik ne). Takze toho ctyrdenniho aviza (nebo kolik to u Sipky presne bylo) si vazte.
:)