…potichu jak mu je vlastní, dosáhl nedávno Atip krásnou 600! Se Šamanem jsme sice jubilantovi vinšovali při odlovu kešky předevčírem, ale “na displeji” to též neuškodí :). Takže ať Ti to geošlape dál a ty Tvoje tři ženské to s Tebou vydrží!
M.
…potichu jak mu je vlastní, dosáhl nedávno Atip krásnou 600! Se Šamanem jsme sice jubilantovi vinšovali při odlovu kešky předevčírem, ale “na displeji” to též neuškodí :). Takže ať Ti to geošlape dál a ty Tvoje tři ženské to s Tebou vydrží!
M.
Dnes jsem Atipa viděl poprvé a musím říct, že je to milý chlapík. Netušil jsem že už má tak velkou metu za sebou a tak jsem mu nemohl gratulovat! Takže moooocccc gratuluju a přeju spoustu dalších FTFek jako dneska ![]()
Gratuluju k vyroci! I z dnesniho logu je videt, ze to nebude naposledy. Jen tak dal, primar Schaumann uz se tesi na nove chovance… :o)
Jseš dobrej. Gratuluji.
Je to tak Atip se tise sume od jedne mety ke druhe a prubezne zkracuje doby jejich dosazeni ! Moc gratuluji a doufam, ze se zase nekde setkame s nim i s jeho bezva tymem.
Celý náš team se také připojuje ke gratulaci.
tak aj virtualna gratulacia ![]()
Také se připojuji ke gratulaci, je to super…