Jen bych upozornil ctěné publikum, že je k dispozici tato mapa a pokud máte CZECH TOPO verze 1, tak ji nainstalujete a zaregistrujete na její kód a zadarmo.
akorát ty barvy
vypadá to úplně jako mapa vod shokartu a ty já ze srdce nerad…
Můj názor poměsíci co jsem měl v gps 60CSx obě mapy:
Atlas10R mi k ničemu není. Myslím si, že je v mapě topo czech integrovaný.
Takže je to taková topo czech bez vrstevnic, lesů, cyklotras, tz atd.
A když to srovnám:
Zobrazení topo czech s typkem od nilgiriho a atlas10R bez typku, (nepovedlo se mi to natypovat) tak jasně topo czech vítězí.
Při routování v autě (topo czech) takřka bez problémů, jsem spokojený.
Jestli máte někdo jiný názor, určitě se ozvěte, rád se poučím.
Atlas 10R v6 je pro majitele TOPO Czech V1 pouze upgrade. Zústávají zachovány všechny výhody TOPO mapy, vč.vrstevnic, cyklotras apod. a routing je v autě o něco rychlejší. Dále jsou pojmenovány všechny ulice i v malých obcích a zobrazují se čísla domů po najetí kurzoru. Takže pokud můžu říct z vlastní zkušenosti, tak TOPO V1 se upradeovat určitě vyplatí ( jen ty barvy by mohly bejt lepší [:)] )
Tomu nerozumím, upgrade chápu tak, jako že ten lepší routing a čísla popisné získám k topo czech, aniž bych musel nahrávat do gps ješte atlas10r.
Teď jsem z toho jelen[:S]. Že mi vůbec ten atlas10r věnovali, akorát mi v tom nadělali hokej.
[quote] Tom Klíčník: Já si to myslel taky a je to jinak. Žádný upgrade stávající mapy, ale nová instalace nového produktu.
[/quote]
Tak nějak to vidím i já a proto mě zmátl ten předchozí názor.
Srovnával jsem dvě mapy, sice hodně podobné, ale dvě.
[quote] Tom Klíčník: Já si to myslel taky a je to jinak. Žádný upgrade stávající mapy, ale nová instalace nového produktu.
[/quote]
Získání mapy Atlas 10R v6 funguje jako upgrade k Topo mapě, ale je to samostatná instalace samostatného mapového produktu.
To se dá zjistit velmi jednoduše stažením, instalací produktu Atlas 10R v6 a jeho následnou registrací na stránce www.garmin.cz
A vzhledem k tomu, že je to zadarmo, tak se řiďte příslovím: Darovanému koni na zuby nekoukej
A10Rv6 mám už nainstalovaný už od 9.1., jenom jsem se tu chtěl zeptat, jestli mi to k něčemu je, jaké jsou rozdíly mezi mapami a jestli má cenu mít v GPS obě mapy (topo czech a A10Rv6)
Teď jsem zjistil, že je všechno tady
Tak si teď připadám trochu jako lama [:)], ale když jsem na těchto stránkách A10Rv6 stahoval myslím si, že tyhle informace tam nebyly.
Ani tam nebyla ta instalace mapy pro novou generaci outdoorových přístrojů, teď jsem si tu mapu přeinstaloval, je v ní nějaký typek garminu a hned to vypadá daleko líp než toco jsem si stáhnul původně. Po instalaci mapy jsem musel znovu přeinstalovat mapsouce.