Atlas Czech 2011NT

informace o nové mapě zde http://www.garmin.cz/tiskove-centrum/tiskove-zpravy/nova-mapa-pro-gps-navigace-garmin-vas-nasmeruje-bezpecne-do-cile.html

Zajimave, jsem zvedavej jak to bude vypadat v realu…

ATLAS Czech 2011 NT (1647) + Adresy CR v2 NT (583)
(Instalace mapy Adresy CR v2 NT je již obsažena v instalačním balíčku pro mapu ATLAS Czech 2011NT)

http://dwn2.garmin.cz/maps/AtlasCzech/Atlas_Czech_2011NT.exe

TYPek, kdyby chtěl někdo upravovat

Vse funguje, ale u Adresy CR v2 kdyz chci nazoomovat, tak je mapa v MS videt pouze do 70km, pak uz je jen zlute pole. Nekdo stejny problemek ?

Nejsou ty adresy pouze jako doplnková data pro hlavní mapu?
Jinak v Oregonu nebo Dakotě nemají Adresy vůbec žádný smysl… stejně jako cokoli jiné krom hlavní mapy.

Koukal sem, ze i adresova dlazdice c.5 tam neni a nebo treba neni potreba…

2 fremen.cz:
Ja mel za to, ze podle toho hleda adresy i Oregon?
Nicmene si necham poradit… Nemusim za kazdou cenu ladovat data navic:-)

právě že ne, aspon co říkala známá co dělá čistě do GPSek… Adresy jsou pro automobilové navigace, pro turistické ti stačí (resp není využitelné nic jiné) jak ta hlavní mapa Atlas 2011NT

ona se adresy V2 nějak liší od V1? Protože třeba v dakotě se ve V1 dají hledat umístění čísel popisných. V adresy V1 najdu ČP které se zobrazí v TOPO a můžu na to navigovat což se samotnou TOPO nejde.
edit: teda funguje to stejně jako v autonavigaci, jestli to někdo potřebuje nebo ne je věc vedlejší.

MaLuPeS: Adresy sou pouze doplňková vrstva pro ostatní mapy(Atlas CZ)
Freemen.cz: Já osobně tedy vyhledávání dle Adres v Oregonu 300 využil hodněkrát. Takže i v turistické to je funkční a využitelné

takze je OK ze v MS kdyz na ty adresy najedu a zobrazi se mapa max do 70km a pak uz ne, tak je to v poradku ?

Adresy není mapa určená k zobrazování, ale jen jako databáze adresních bodů. Kdysi jsem tuším vidět TYP který vizualizoval jednotlivé adresní body, ale vypadla z toho jen nepoužitelná záplava teček.

aby jsi videl mapu na pozadi musis mit aktivovanou (zapnutou) jeste klasickou mapu, vetsinou Atlas Czech, "mapa" adresy jsou pouze body nikoliv mapovy podklad :wink:

Ty adresy mají nižší prioritu zobrazení, takže když je zapnutý Atlas i Adresy, jde vidět jen Atlas. Netuším, jestli při zobrazování pouze Mapové vrstvy adresy navigace vůbec něco zobrazí (tak jako v mapsource), nemám to odskoušeno
Každopádně pro vyhledání adres mi stačí, když mám mapu adres nahrátou v navigaci, nemusím jí mít vůbec aktivní

ale ja kdyz dam vyhledat v navigaci podle adresy, tak mi to nabidne poute Atlas mapu, tu adresovou ne.

vybrat tu druhou volbu (hláskujte zemi), potvrdit prázdný text a objeví se všechny ostatní mapy a vybrat Adresy

Je to tak diky, ale … Kdyz dam vyhledat podle Atlasu tak mi to hodi primo na barak, ale kdyz to dam vyhledat podle Adresy tak to hodi na silnici pred barak. ( v mem pripade)

V tomhle jsem nezkušený, takže se raději zeptám.
Mám Dakotu 20 s mapou Topo Czech Pro. Když si tohle nainstaluju (bez těch adres), tak se mi to nějak přepíše tím novým, nebo se to jen změní (aktualizuje). Jde mi o to, abych si tím nepokazil, to co tam mám.

Pokazíš… Atlas je mapa pro navigaci po silnicích, TOPO je turistická.
Pokud umíš, tak můžeš mít každý mapový IMG soubor zvlášt nahrávat do GPS dle potřeby… pokud neumíš, tak si TOPO přemažeš Atlasem :wink: