I přes přímé varování dnes Atlaska přesáhla metu “půllitr v keších”. Počkej potvoro, pomsta bude sladká ![]()
Těš se na šumavu, tam Ti to spočítám. “Atlasovi” přeji pevné nervy.
I přes přímé varování dnes Atlaska přesáhla metu “půllitr v keších”. Počkej potvoro, pomsta bude sladká ![]()
Těš se na šumavu, tam Ti to spočítám. “Atlasovi” přeji pevné nervy.
Moc gratuluji k dalsi mete a uz to tempo pomalu nestacim sledovat !! Tak at se porad dari.
Moc gratuluji k dalsi mete a uz to tempo pomalu nestacim sldovat !! Tak at se porad dari.
No to je teda fičák!! o:-))))
Bych rád viděl jestli vůbec někdy spíš nebo chodíš do práce.
Jinak samozřejmě přeji mnoho krásných zážitků při dalším hledání. No a až se doplížíš sem na Moravu na moje cache, tak bez SIRF III ani nechoď - vše v lese a signál … no nějakej tam je. o:-))))
Atlasko timhle tampem nas za chvili mas. Obdivujeme tvou houzevnatost. At se ti stale dari a sramy at se ti vyhybaji
Zoooooonnnnn… Teda to je fofr. Kdo to tady nedavno skuhral, ze po dovolene uz toho moc nenalovi? Jeste ze si to nepamatuju
Takze ta vymluva ted bude znit asi jako “za snehu uz toho moc …”. Jenze ty si stejne poridis skladaci uhelku do auta :o) Mno, hlavne, ze je s Tebou aspon bzunda! Preji nadale plny signal a plnou nadrz :o)
Taktéž gratuluji a jsem rád, že u té pětistovky jsem mohl být přítomen alespoň na dálku po founu. Moc blahopřeji a přeji ti hodně zábavy při dalších pixlách a nám všem, aby ta pohoda a sranda, kterou šířích kolem sebe při tom pixlování byla furt stejná.
No to je fofr, to uz je zajem o cache. Tak at ti to slape a snad zas nekde u cache mi pomuzes dohledat.
Výkon hodný následování (myslím tím taky sebe). Gratuluji !!!
Holka, ty jedes !!! Tak at tak jedes i do dalsich petistovecek…
Velkou gratualci zasílám i já… taky bych potřeboval v poslední době trochu tvojeho elánu…
No, jedeš pěkně. To já se jenom belhám. Moc gratuluju a taky bych chtěla poděkovat za tu dobrou náladu jak v logach tak na eventech. Dana.
No, to jsi mě hezky převálcovala a brnkla na mojí ješitnost. Ale co, už jsem se vzpamatoval a tobě přeji jonom dobré a hezké…A nám přeji, aby jste /s Atlasem/ zůstali tací, jací jste.
gratulujem a zelam vela dobrej nalady do dalsich akci ![]()
se zpozdenim gratulujeme k pulkilu i my. at se vam dari i nadale. ![]()
Všem vám moc děkuju za gratulace a těším se zase brzy na další setkávání, hledání a legraci.
Gratulujeme k “pulkilu” - prejeme krasne objevy a nalezy v dalsi petistovce!
Poněkud opožděně, ale přece: Gratuluju.