Atlaska 500

I přes přímé varování dnes Atlaska přesáhla metu “půllitr v keších”. Počkej potvoro, pomsta bude sladká :slight_smile:

Těš se na šumavu, tam Ti to spočítám. “Atlasovi” přeji pevné nervy.

Moc gratuluji k dalsi mete a uz to tempo pomalu nestacim sledovat !! Tak at se porad dari.

Moc gratuluji k dalsi mete a uz to tempo pomalu nestacim sldovat !! Tak at se porad dari.

No to je teda fičák!! o:-))))

Bych rád viděl jestli vůbec někdy spíš nebo chodíš do práce.

Jinak samozřejmě přeji mnoho krásných zážitků při dalším hledání. No a až se doplížíš sem na Moravu na moje cache, tak bez SIRF III ani nechoď - vše v lese a signál … no nějakej tam je. o:-))))

Atlasko timhle tampem nas za chvili mas. Obdivujeme tvou houzevnatost. At se ti stale dari a sramy at se ti vyhybaji

Zoooooonnnnn… Teda to je fofr. Kdo to tady nedavno skuhral, ze po dovolene uz toho moc nenalovi? Jeste ze si to nepamatuju :wink: Takze ta vymluva ted bude znit asi jako “za snehu uz toho moc …”. Jenze ty si stejne poridis skladaci uhelku do auta :o) Mno, hlavne, ze je s Tebou aspon bzunda! Preji nadale plny signal a plnou nadrz :o)

Taktéž gratuluji a jsem rád, že u té pětistovky jsem mohl být přítomen alespoň na dálku po founu. Moc blahopřeji a přeji ti hodně zábavy při dalších pixlách a nám všem, aby ta pohoda a sranda, kterou šířích kolem sebe při tom pixlování byla furt stejná.

No to je fofr, to uz je zajem o cache. Tak at ti to slape a snad zas nekde u cache mi pomuzes dohledat.

Výkon hodný následování (myslím tím taky sebe). Gratuluji !!!

Holka, ty jedes !!! Tak at tak jedes i do dalsich petistovecek…

Velkou gratualci zasílám i já… taky bych potřeboval v poslední době trochu tvojeho elánu…

No, jedeš pěkně. To já se jenom belhám. Moc gratuluju a taky bych chtěla poděkovat za tu dobrou náladu jak v logach tak na eventech. Dana.

No, to jsi mě hezky převálcovala a brnkla na mojí ješitnost. Ale co, už jsem se vzpamatoval a tobě přeji jonom dobré a hezké…A nám přeji, aby jste /s Atlasem/ zůstali tací, jací jste.

gratulujem a zelam vela dobrej nalady do dalsich akci :slight_smile:

se zpozdenim gratulujeme k pulkilu i my. at se vam dari i nadale. :slight_smile:

Všem vám moc děkuju za gratulace a těším se zase brzy na další setkávání, hledání a legraci.

Gratulujeme k “pulkilu” - prejeme krasne objevy a nalezy v dalsi petistovce!

Poněkud opožděně, ale přece: Gratuluju.