Míšo, graaatuluju !!! A ted uz zadny flakani, jdem do finise, luzko mezi nami se uz bliiiiiziiiii !!!
hahaaa, uz se nam to blizi. tak uz jdeme do finale a posledni tony zni… [:D] tak co, bude pupendicko, nebo nejaka nedobrovolna koupel, jako krest obyvatelky pavilonu? [:)]
Atlaskoooooo, teda ty se posunujes neskutecnou rychlosti!!! Do konce brezna das litr??? Blahopreju! Spuzva
Gratuluji a přeji hodně pěkných zážitků při dalším hledání.[:)]
Tisícovku budeš mít brzy a pak hurá na tu druhou.[Y]
Teda - jen co jsi dostala to razitko - tak uz padaj jubilea - no holt - to razitko usetri hodne casu ktery se pak muze vyuzit k hledani dalsich cachi - tal at ti to jde takhle i nadale.
Take gratuluju a preju stale dobry lov.
Teda Atlasko to je neskutecna rychlost.Tak at je tady za chvilicku dalsi jubileum.Sun-Man
Tak gratuluju a než se otočim, máš tisíc.[:P] To tě asi osobně poznám až v síní slávy, co?[:D]
To je teda rychlost, ještě mám v živé paměti, když tady probíhali gratulace k tvé #700.
Gratuluju (tipuji litr do 3rd CITO)
Je příjemné vědět, že v pavilonu 22 nebudou zavřeni jen chlapi... Míšo, blahopřejeme a těšíme se na brzké geopupendo!
M+3
Teda Miso, ja budu muset kazdy mail zacit “nemas nejake jubileum?”. Ani jsi se dnes nepochlubila. Tak zacinas odpocitavani. Prejeme ti, at to dlouho netrva, at se ti stale dari jako doposud.
Atlaska 900
Atlasko, no to je nářez!
Fakt už devítistý zářez?
Vždyť razítko Tvé zná
už skoro každý pařez.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Dnes jen krátké bude přání
neb nejsi jen tak k mání
furt cestuješ a kešuješ
do těla roztrhání.
Jen prosím Atlasa,
toho slaměného vdovce
a příležitostného lovce:
Určitě přijeď taky, až
přát budem’ k tisícovce [;)]
Ted koukám, že zase skoruješ. Kdy to bylo osmset?? Myslím že to není tak dávno. Přibývá tě to neskutešně rychle a za chvíli tě budu gratulovat k jedničce a třem nulám, brzdi! Nebo mě pro samé gratulace nezbyde čas na kešování.
[D] gratuluju a přeju mnoho pěkných keší [^]
Teda Miso ty fakt nejsi k zastaveni !! Moc gratuluji a tam kousek do te brany jiste zvladnes behem par dni.
No jo, to bylo řečí, teď už jen tak v pohodě, pomalinku… [:P] A už zase svištíš jako utrženej vagon.. Takže gratulace, na chaloupce to zapijem
Vzdycky nez se stacim po foru rozkoukat, je tu nove vlakno s gratulaci pro Tebe [;)] Prejeme s chromosem rychle zdolani “posledni” stovky a potom jeste výš!!!

Mila Atlasko, nech sa Ti nasa geozem dobre nesie [:)] Gratulujem a prajem Ti vela peknych zazitkov pri dalsom cachovani [:)]
Ahojky Míšo, velké gratulace i ode mě a Imagina - k tisícovce je to už jen krůček, tak směle do toho [;)]
Miso, moc moc gratulujuuu [^] !! Tak supky hledat pixlicky, at si chlapi v pavilonu nemyslej, ze maj cely oddeleni jen pro sebe [:D] Preju do finise co nejvic pohody [ip] a prima zazitku !!
Tak mám pocit, že už jsem ti gratulovala. Né, to bylo k těm nižším metám. Moc gratuluju. Ta tisicovka je uz na dohled. Dana.