Ahoj. Jde nějak v geogetu přidat ke keším atribut typu ignore a tím je vyřadit ze selektu? Jsou prostě krabičky, které se mi z nějakých důvodů nelíbí (blbá šifra, umístění, …(doplňte podle svého)). Díky za tipy ![]()
Pokud vím, tak nejde
Já si na to založil samotný tag Ignore a pak ve všech filtrech, kde nechci mít ignorované keše si nastavil podmínku, že nesmí mít tento tag. Na jednoduché označování keší v seznamu/listingu jsem si udělal malé makro viz. příloha.
Stačí rozbalit do podadresáře \script\ignore
Tak si udelej treba tag "BLBOST" a hodnotu dej treba X. A udelej si novej filtr, ktery ti bude vypisovat jenom ty, co maji TAG BLBOST s hodnotou X.
Nasledne pouziti bude to, ze si vyfiltrujes co chces, prepnes filtr na tento novy a das ODECIST a on odmaze vsechny ty, ktere splnuji tento filtr, tzn. ty, co maji v tagu BLBOST hodnotu X.
Uff, snad to pochopis. ![]()
jj, tak nějak to mám… v nejpoužívanějších filtrech mám již nastaveno, ale vedle toho mám ještě solo filtr Ignore na odebrání v ostatních případech a do combine…
hmmmmň ![]()
Děkuji za odpovědi.
Na tohle by to chtělo asi nějaké komplexnější řešení ![]()
Jak se geoget chová ke keším, které máte na gc.com označené jako ignorované? Jak funguje tahle ignorace na gc.com? Z toho by se nějak mohlo vycházet. Co vy na to autoři geogetu a skriptů do něj?
jake komplexnejsi reseni? me tohle prijde komplexni docela dost.
K ignore listu na webu se nijak nechovam, Geoget nepracuje s gc.com webem. V PQ takova informace take vubec neni.
nutno si uvedomit, ze vlastnost "blbost" je jen jedna z tisice. Lide chteji oznacovat kde co. A tak prave od toho jsou ty tagy. Muzes si do nich dat cokoliv. nejen ze chces tu kesku ignorovat.
A jak psal Sobik, libovolny filtr si muzes upravit tak, aby kesku musely/nesmely obsahovat nejaky tag. Tim velmi efektivne vyfiltrujes cokoliv.
A specielni filtr, ktery vyfiltruje vse, co ma nejaky tag, se da pouzit obecne pri jakemkoliv skladani filtru.
Fakt si nemuzu pomoci, me to fakt prijde jako hodne komplexni podpora!
Jinak ignorelist jde docela v pohode do GG dostat pomoci GeoJarry.
IgnoreList je totiz bookmark. A na stahovani a tagovani bookmarku ma geojarry reseni.
Takze staci spustit dotaz na GC.com, tam si na zalozce bookmark naimportovat adresu sveho ignorelistu, vyplnit mu kategorii a hodnotu kterou to chces otagovavat (bookmark-ignore v zakladu, ale klidne to muze byt blbost-x) a pak to jednou za cas vzdy pustit a tim jednosmerne sesynchronizovat ignorovane na GC.com do ignorovanych v GG.
njn, kdyby tak ještě uměl GJ zapsat v druhém směru, tedy do bookmarku na gc.com…
Komplexnější řešení? O nastavení dle WEBu psali jiní, proto z jiného pohledu "komplexnější řešení":
U mne se tento TAG jmenuje "Záměr" a nemá jen hodnotu "Ignore", ale i "Vyluštit", "Nalézt stage", "Nalézt", "Vrátit se".
Ono by to slo zaridit, ale asi to nikdo nepotrebuje…
Napriklad ja jsem ignore list v zivote nepouzil. kdyz nejakou kesku nechci, tak ji dokazu ignorovat i bez toho. Takze ja se s tim zcela urcite patlat nebudu.
Nejlepsi ignorace je Found it. ![]()