Ahoj.
Po inspiraci Mich & Kach jsem udělal ze svého autíčka TB. Není to ledajaké autíčko (Škoda 440 Spartak 1957), tak doufám, že nebude ze strany kačerů námitek. Nepodařilo se mi najít moc odkazů na podobnou iniciativu, takže se ptám tady, jestli někdo už něco takového viděl, má… nebo jak se na to tváříte.
Auto nás vozí po keších, tak uvažuju, že bych ho "na chvilku" vložil a vyzvedl do každé keše, kterou s ním navštívíme. Samozřejmě, kdokoliv si všimne TB nálepky na kufru, může TB zalogovat jako DISCOVER.
Autí je k vidění většinou v Praze - na Smíchově, ale samozřejmě i na dalších výjezdech.
No upřímně, aby jsi se jednou nedivil, že TB někdo vyzvedl, že ho našel na ulici No výhoda je, že by ho měl zalogovat, kde zrovna je - ale když bude na druhé straně republiky, tak schválně, jestli tě potěší, že tvůj TB procestoval tak velký kus
jo a jedna rada - né aby jsi zkoušel tvuj TB do cache opravdu dát
Ale jinak zajímavý nápad.
Nooo, tak to bych opravdu nerad, kdyby šel Grabnout ;))) Asi si ho začnu zamykat cyklozámkem, nebo co
Podle všeho to umožňuje pro tento druh TB pouze DISCOVER…?
Dnes si zajedu na jednu nedalekou CACHE a uvidím, jestli ho tam můžu vložit (VIRTUÁLNĚ)
no panejo, ja jsem udelal to same, uplaciiiroval jsem obrovitaanskyho TB na zadni okno Barkasu z roku 1965, cely jeden srpnovy tyden jsme tim jezdili po lokalitaach kesovaciich, parkovali zadkem ven, predjely nas stovky aut (moc nam to nejezdiii totiz) a nebyl JEDINY discover log!!! vubec jsem tomu neveril. a vetsi uz ten brouk snad ani nemohl byt, mrknete! http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=2194919
právě. taky mi přišlo, že je to "nečekaná forma TB" a lidi to nevidí. Dvakrát byl na návštěvě kámoš - kačer, má i vlastního spartaka, a taky si toho nevšiml… O to to bude vzácnější, když si toho vůbec někdo všimne. Jeden - dva logy za rok… a to ještě od známých, kterým ho vnutím
Uvažujeme o tom už dlouho, ale nějak chybí koncovka… Chtělo by to sehnat GC s pěknou inonku auta a to trackovací číslo dát jakou reflexní samolepku na auto s nějakým nápisem, který pochopí jen kačer. Nevíte kde sehnat takový neaktivovaný coin?