Spuštění pluginu Badgene II (dal jsem generovat HTML) mi způsobilo vymazání celé databáze Geogetu. V konfiguraci Geogetu je v záložce Databáze možnost automatické zálohy 1x denně. Počet uchovaných záloh mám nastaveno na dvě. Nikde jsem však tyto automatické zálohy nenašel. Je tedy ještě nějaká možnost jak takto smazanou databázi obnovit ?
Díky za každou radu.
No po spusteni Badgegen II (BadgegenII - silent) skoncim s databazi,ktera ma 256kb a neobsahuje zadny body. Objevi se zlutej obdelnik s varovanim (musim obnovit ze zalohy)
DB neobsahuje body, zkousim to nasimulovat (pripadne hodit screenshot). Jeste me napadlo, zda by to nemohlo souviset s pouzitim DB ne s nazvem geoget.db3, ale geoget20110502.db3
Asi mohlo, GG si třeba myslí podle toho 20110502, že je to moc stará databáze a odstraní ji. A tím vlastně uřízne větev pod sebou. Takže si tu záložní databázi nakopíruj pod názvem geoget.db3 (jak píše kolombo)
Ani ve snu by mne nenapadlo, že by GG odstraňoval otevíranou databázi jen proto, že má staré datum.
Ale z principu, pokud se mi likviduje datový soubor, tak to samé nezkusím na záložních datech. Bezpečně uložená záloha důležitých dat je základ práce na počítači.