GG umí automaticky načíst keš, pokud je ve schránce odkaz na její listing. Nedalo by se tam přidat i stejná fíčura, ale když mám ve schránce jen GC kód? Často se vyskytuje v textech, foru atd. atd. spíš jen GC kód než celý URL. Možná by bylo fajn i hledání na název keše ve schránce…
S GC kodem bych souhlasil, to je relativne rozumne. S nazvem kese uz nikoliv, protoze jak to ma GG poznat, ze ve schrance je zrovna nazev kese? Muze to byt jakykoliv text. Mne osobne treba bezi GG temer 24/7 a schranku pouzivam intenzivne. Do okna by se tedy teoreticky dostavaly kese, ktere tam vubec nechci (jen proto, ze jsem zkopiroval do schranky treba slovo "kostel").
Dalo by se to snad prekousnout, kdyby to bylo volitelne.
Byla to jen myšlenka… narazil jsem v textu na keš Černý Petr a později se obejvil i její GC kód… Jen mi připadlo, že prostě např. GC kód je v textech na webu častěji než celé url listingu a název keše také…
jejda, Sobíku, pokud jsi si přečetl pozorně listing, tak Černý Petr v Praze je vytvořen dle Černý Petr v Olomouci - a když tedy budeš mít ve chránce výraz "černý petr", která keš se má načíst ? Obě? do 50km od HC ?
já osobně už jsem si zvykl na Ctrl+C, přepnout se do GG, Ctrl+G, Ctrl+V, Enter
hledání dle názvu Ctrl+F
nápad GC_kod dobrý, kdyby šlo jako volitelnou konfiguraci, ne úplně pokaždé bych chtěl načítat (otevírat) keš v GG.
Pokud text splňuje více keší, tak se vyhledají automaticky všechny. Stejně jako když dám ctrl F. Ano, jako zapínatelné fíčury by to asi bylo fajn. Ale je to na autorech, zda zaimplementují či ne