prosim, neexistuje nejaka cesta, ktera by dovolila automaticky ci nejak jinak hromadne prenest zapis kesky provedeny na gc.com smerem k mapicce zde na gc.cz?
opravdu jsem se snazil prochazet mistni temata a hledat. pokud se tedy dotykam neceho, co jiz bylo vyreseno, omlouvam se. kdo mi pomuze, tomu dopredu dekuji
me empiricke zjisteni ukazuje ze opravdu mohu uploadovat zazipovane mpfq na gc.cz, tak jak mi prislo gc.com, ale datumy nalezu jsou smazany. Ne ze by to bylo podstatne, vidim podtatne, keska nalezena/nenalezene ale ptam se jen pro poradek.- resil jste to nekdo?
ne, vubec. to co prijde proste vezmu a uploadnu. nerozbaluju, needituju. ale pokud ti to jinak na mape normalne funguje, tak myslim, ze ten datum ani moc okukovat nebudes.
zkousel jsem obe cesty, donahrat nerzbaleny zip k nalezum a take vse smazat a ddonahrat zip. obe metody rezultovaly v to, ze zapisky byly bez datumu. fakt alee je, ze na mape to funguje a cache vidim a datum jee opravdu neprilis podstatne. dekuji vam panove za ochotu presto. ahoy