Autorská práva na GC.com

Prosím poradí mi někdo,
na koho se mám obrátit, o souhlas pokud chci použít na svém webu sejmutou stránku z GC.com
(v mém případě se jedná o mapku s putováním mého TB nebo GC)
Má někdo s tímto již zkušenost? Nemohu totiž použít odkaz na stránku GC.com neboť, internetový časopis vydávám také v papírové formě,…
Nechci tedy logicky porušovat autorská práva, poradí mi někdo?

Jestli to chceš mít právně čisté, měl bys požádat Groundspeak o svolení. Musím ale z vlastní zkušenosti říct, že k tomu přistupují docela neochotně.

A s kým jsi jednal s někým osobně nebo jsi zaslal dotaz na email univerzální?

A k cemu potrebujes tu spolecnost?

Společnost?
Já jen chci mít odsouhlasené, a že mohu užívat mapku s cestou svého TB na mém webu, protože předpokládám že mapka a zobrazení je duševním vlastnictvím GC.com.

Napsal si ten prispevek do fora "Hledam spolecnost".

hm jsem tu omylem jak to dostanu odtud? poradíš?

Mapka je googlu, takže bych do toho GC nijak netahal. (pokud tedy chceš ofotit jen mapku)

Na to se ted vykasli, on to kdyztak nejaky moderator hodi do spravneho fora. ;):wink:

Jestli časopis vydáváš v množstvi menším než velkém tak mi nedávno někdo povolaný poradil že je někdy lepši se nezeptat.
Ale nechci aby si někdo myslel že tě navádím :wink:
Anebo ji ručně překresli jen asi v měřitku mezi 1:300000-750000 a máš to legálně :smiley:

Ahoj, dej tam screenshot (i s kouskem browseru okolo), podto dej zdroj a k tomu souhlas nepotřebuješ.

a co je za problem si udelat kml s bodama kudy to TBcko probehlo, to nechat zobrazit na gmaps a hotovo. se zememluvem to nebude mit nic spolecnyho..

a co to nechat zobrazit na openstreet mapach a máš to 100% čisté :wink: aspon myslim :wink: