Uz jsem to jednou psal u ggstat2, ale asi to zapadlo, tak to aktualizuju pro AutoSstat. GgStat.exe je treba volat s cestou (radek 32, 33), protoze aktualni adresar muze byt libovolny (meni jej kazdy import, export, …) a pak se treba neudela nic. Proto je take dobre mist u vsech souboru(Statistics, Template, …) celou absolutni cestu, jinak se muze soubor vyskytnout temer kdekoli v pocitaci.
EDIT: nechysta se do nove verze GG nastaveni aktualniho adresare na datovy pred kazdym volanim makra? Bylo by to asi rozumne.
Dík za reakci. Použil jsem mikromův GgStatTemplate a nešahal jsem na to. Je tam
Vstupní kódování (iso-8859-2,iso-8859-1,utf-8)
INCODING cp1250
Výstupní kódování (iso-8859-2,iso-8859-1,utf-8)
OUTCODING utf-8
Ostatně je to úplně stejné, jako jsem to měl v template u GgStat2, který mi před tím už chodil. Myslím, že při přechodu na AutoStat jsem nainstaloval poslední verze všeho včetně AutoStatu, kde jsem změnil jen moji konfiguraci.
ahoj, mam zase problem s tim ze ve statistikach mam jednu kesku ktera neni moje jako ze jsem owner. Pravej autor se jmenuje Pomelo a ja Pomelo Team . Nedavno jsem to resil ze jsem dal v geogetu muj nick do uvozovek ale to ted nefunguje. Po kazdym spusteni jsou ty uvozovky v cudu a autostat na to stejne nereaguje.
Rozlišuje GeoGet mezi mými založenými kešemi a těmi, co jsem adoptoval? Moc se mi nelímí mít v jedné tabulce s názvem "Založené keše" i keše, které jsem nezaložil, ale jen adoptoval.
Chápu, že je oboje owned, ale nedá se přidat nějaký atribut adopted? Generované statistiky to totiž defaultně označují jako keše, které jsem založil, ne které vlastním - což je velký rozdíl.
Zmen si nadpis tabulky treba na "Vlastnene kese". Resi to tvuj problem?
Jinak si muzes vytvorit atribut podle sveho prani a podle nej vytvorit i tabulku, ale podrobnosti jako jsou u vlastnenych kesi (logy, …) tam nedostanes. Asi by nebyl problem doplnit moznost ignorovat v techto pripadech kese podle jeji ID, ale nemyslim, ze by to vyuzilo mnoho lidi.
GGStat2 jsem uchodil behem minutky, s Autostatem se trapim uz notne dlouho a neco je spatne…
Ve vysledku mi vubec nevygeneruje aktualni statistiky a anhraje jen puvodni soubor ktery vytvoril GGStat2.
Myslim ze chyba se deje nekde nez se tvori gjdata.txt
Tam je jen jeden radek a odkaz na neexistujici cache nedaleko Ground Zero
POdezrival jsem zadani domacich koordinatu ale ty jsou stejne copy/paste jak je mam v nastaveni por GGStat2 a tam bez problemu.. :o
Hobako: s jakou hlaskou?
to ze se nevytvori GgStats.html je vetsinou zpusobeno chybnym nastavenim cest.. takhle tezko radit.
muzes zkusit spustit makro ‘Autostat - GgStat’ - to JEN vygeneruje statistiky, bez tahani logu, narravani nalezu na gc.cz apd..
nebo zkus nastavit UseGgStatMacro na ‘yes’, pak pouzije AutoStat to originalni makro GgStat.ggp.pas a pokud si s nim nemel problemy tak by se Ti statistiky mely vygenerovat
Ahoj, psal jsem o tom o pár příspěvků výš. A něco mi radil MaFa.
Až po ten GgStat.exe to probíhá zdá se O.K. geojarry naplní gjtemp a pak se spustí GgStat.exe podle GgStatCMD.txt, kde je
Zkus smazat v TEMP adresáři složku par-<user>. TEMP zjistis pomoci prikazu echo %TEMP% z prikazove radky. Na Vistach tam zjevne obcas zustanou poskozene soubory.