Autostat - databaze neni definovana

Prosim o radu…Geoget, respektive Autostat mi pri snaze generovat statistiky hazi chybu - Chyba Ggstatu: Databaze neni definovana…
Muzete mi pls poradit co s tim? Zadne zasahy jsem nedelal (vcera vse fungovalo), jen naistaloval plugin na generovani gpx pro Garmina…I kdyz ho odinstaluju, tak chyba je porad :frowning: Diky za rady P.S. Vse aktualni

ze by nekdo zalozil nove tema se svym dotazem, ktere se po vyreseni muze zamknout? neverim.. byt takovych vic tak vlakno o autostatu nema behem par tydnu 60 stran :slight_smile:

jinak k problemu:
tezko rict.. zkouknul bych zda mas v pokrocilym nastaveni zaskrtnuto pouzivani aktualni databaze. prip. zda mas vybranou spravnou databazi..

nebo zda sis treba nejak nesmazal databazi "geoget".. nebo naky kejkle s databazi s nestandardnim nazvem?.. kdovi.. nic me nenapada..

kazdopadne je hodne divny, ze by to zpusobil jinej skript..

prvni poznamku chapu jako pochvalu :slight_smile: diky…
ale jinak jsi me nepotesil - volbu pouziti aktualni databaze zaskrtou mam,
databazi jsem nesmazal - mohu s ni normalne pracovat co se Geogetu tyce…
a jak rikas - to ze problem zpusobuje plugin, tomu sem taky neveril, byl to pokus :frowning:

ufff, tak vyreseno…pomohl restart pocitace :-)) (opravdu me nenapadlo, ze tohle pomuze)takze se omlouvam za zbytecny tema…diky mikromovi za reakci…a zamykam :wink: