AutoStat - nekompletní statistiky

Nerad bych nadpisem pošpinil geoget, jsem si téměř jistý, že chyba bude na mé straně.

Při obnovení statistik "jedním tlačíkem" se obnoví jen část statistik na profilu, např. celkový počet nalezených keší, nálezy podle měsíce atd., ale neobnoví se např. Nálezy podle kraje a okresu.

Nevíte, kde dělám chybu?

Klikám vždy na tyto tlačítka viz příloha.

Takze nazev jsem rovnou smahem zmoderoval.

Pravdepodobne mas spatne nastaveny AutoStat a nedoplnuje ti pri generovani statistik ke kesim informace o kraji a okrese.

Chyba bude docela jiste na tve strane - respektive program dela presne to, co jsi mu nastavil.

A kde to mohu správně přenastavit?

Prohlédni si tohle
http://geoget.ararat.cz/doku.php/user:skript:autostat
a při zaškrtávání voleb přemýšlej.

Pro nalezy podle kraje/okresu pouziva GgStat (jen ten generuje statistiky, Autostat ne, autostat jen vola GgStat.exe) prislusne tagy (CZ kraj, CZ okres). Zrejme tedy tyto tagy nemas aktualizovane. Jsou 2 cesty. Budto zaskrtnes rozdeleni kesi v podrobnem nastaveni Autostatu nebo tuto cinnost udelas sam (rucne nebo treba automaticky po importu kesi) spustenim makra czdivide.

Ještě bych se rád zeptal jaký je rozdíl mezi AutoStat 2.51 a AutoStat 2.51 Silnet?
A jediné, co se mi ještě nezaktualizuje jsou mnou založené keše.

Jediny rozdil mezi nimi je ten, ze Silent nic na venek o sve cinnosti neoznamuje. "Nesilent" informuje o kazdem svem kroku a pred kazdym zada potvrzeni k pokracovani.

jen bych to upresnil
AutoStat Silent je pro spousteni v Combine, takze vubec neni treba nic odklikavat a pracuje s naposledy pouzitym nastavenim
AutoStat (normalni) funguje tak jak vzdy fungoval, cilize ukaze okynko, kde se da narychlo neco upravit, pripadne skocit do podrobnejsiho nastavovani, a pak se odbouchne ok

no a pak tu mame jeste tzv "Silent mod", ktery se nastavuje zatrzenim prislusne volby, a jeho vypnutim docilis toho ze je AutoStat neuveritelne ukecanej, ale zase se tak da pripadne najit chyba kdyz se nechova tak, jak by mel