[color=red]Dotazy na tema "jak udelam tady ve statistikach tadyten graf" smerujte sem: GgStat! Protoze GgStat dela statistiky.[/color]
[color=red]Dotazy typu "mam GASP a novej AutoStat mi v nem nechodi" smerujte sem: GASP! Protoze GASP neznam/nechapu/nepouzivam/opovrhuju jim [/color]
[color=green]Dotazy typu "kdyz v AutoStatu kliknu na tlacitko nahrat na profil, tak se nic nestane/vyhodi chybu" piste smele sem! Protoze to jsou skutecne otazky tykajici se tohoto pluginu.[/color]
[color=blue]A tohle bych ucil povinne na skolach: Jak se správně ptát[/color]
Tak se nam verzovani prehouplo pres trojku, tak mu zalozime nove vlakno, protoze to stary obsahuje tak 50 stran offtopicu.
Mám jiný problém, zatím se mi nepodařilo žádným způsobem zadat přihlašovací údaje na geocaching.cz. Z nastavení pluginů pro gc.cz s je to nevezme (tam je vyplněné mám), nepomohla ani přímá editace AutoStat.ini
i když vyberu databazi geoget.db3 natvrdo, tak mi to vyhodí:
Chyba Ggstatu: Databaze neni definovana…
Souvisi to s již zde zminovanou chybou, nebo jde o neco jine? pokud neco jineho, poradi mi nekdo pls co s tim??
Já jsem měl potíže s cestou: \Geoget\script\AutoStat\last\*.html. Po aktualizaci se složka "last" nevytvořila a ggstat skončil chybou. Když jsem složku vytvořil ručně, všechno fungovalo.
Další potíž se mi objevila se souborem GgStatIncludeCR.html, který se ve statistice nechtěl zobrazit. Avšak vytvořil se ve složce Geoget\script\AutoStat\last\. Po ručním zkopírování do složky \GeoGet\script\AutoStat\templates\ se zobrazuje mapa i ve statistice
A další potíž souvisí, tuším, se skriptem světlo/tma, kdy se ve statistice vypisuje chyba: Syst?m nem??e nal?zt uvedenou cestu. A hodnoty:
Nálezy za svetla %FOUNDLIGHT% (%FOUNDLIGHTPERC% %)
Za tmy
%FOUNDDARK% (%FOUNDDARKPERC% %)
ještě mě napadá - je možný nějaký downgrade?? prozatím…
ptám se proto, protože Geoget a pluginy s ním spojený jsem shcopnej jakžtakž používat jako uživatel, ale nějaký úpravy atd. už jsou na mě moc…
je možné stáhnout starší verzi a normálně novější přeinstalovat? nebo se bude nová verze "bránit"? Nebo budou naistalovány obě, ale stejně se bude používat ta novější??