Skončilo mi to nějakou chybou, že nemůže zapsat do souboru (snad) CFG. Ale pak jsem výsledek normálně otevřel a bylo to v pořádku. A podruhé už to nic nepsalo.
Změny, co jsem poznal proti starému: Skok matrix odznaku nahoru, Europe, Veteran a EU dolů, prohození tlačítek na Získané odznaky a Všechny (v předchozí verzi byly špatně - prohozené). V profilu mám pořád ten starý, tohle jsem jen vyzkoušel.
takže až na tu chybu zápisu (to by mě zajímalo co to bylo do CFG se nezapisuje jediné co se tvoří je INI soubor) se to jeví pozitivně…
změny v odznacích jsem anoncoval vždycky po čase to sjednocuju s originálem a tam se taky šoupalo
EU a Evropa je moje a trošku sem tam přitvrdil aby to bylo srovnatelné…
B)
nicméně vysvětlovalo by to problémy neb v algoritmu pro výpočet souvislého lovu sem fakt nic nedělal od tý doby co se to usadilo… hmmm.. B)
Porovnával sem si ten kus s původním BadgeGenem a je to identické…
jeste by dokonalost mohlo priblizit pridani tooltipu s vysvetlenim co je co
pac takovy odznacky "EU Cacher", "Europe Cacher", "Night Owl", "Night Cacher" imho na prvni pohled moc jasny nejsou
jako coin collector mam celych -297 coinu (minus!) cili se nevejdu do ntervalu 0-49
Lost & Found 0?.. ale netusim teda jak se mi ten event v gg oznacil jako klasickej event, takze to neni chyba bg