BadgeGen II

ad první ano opravdu se počítají jen krabičky
ad druhý na to kouknu… teď nevím

kouknu nevím :slight_smile: beru to podle sebe a tak dlouhý odlovy v kuse nemám… B)

tohle nevím zatím … ale nic sem ve výpočtu neměnil…

Tak sem to zase popostrčil budu rád za komentáře neb nemám v DB všechno co by mohlo nastat a tak ocením informace B)

no aktualizoval jsem statistiky pred asi ctvrt hodinou ale dobra tedy :slight_smile:

já tě nenutím lol :smiley:

Chceš poslat tu sekvenci v GPX?

můžeš maila mám v profilu kouknu na to…

Skončilo mi to nějakou chybou, že nemůže zapsat do souboru (snad) CFG. Ale pak jsem výsledek normálně otevřel a bylo to v pořádku. A podruhé už to nic nepsalo.
Změny, co jsem poznal proti starému: Skok matrix odznaku nahoru, Europe, Veteran a EU dolů, prohození tlačítek na Získané odznaky a Všechny (v předchozí verzi byly špatně - prohozené). V profilu mám pořád ten starý, tohle jsem jen vyzkoušel.

takže až na tu chybu zápisu (to by mě zajímalo co to bylo do CFG se nezapisuje jediné co se tvoří je INI soubor) se to jeví pozitivně…
změny v odznacích jsem anoncoval vždycky po čase to sjednocuju s originálem a tam se taky šoupalo
EU a Evropa je moje a trošku sem tam přitvrdil aby to bylo srovnatelné…
B)

Tak ještě vydrž. Zjistil jsem, že se mi opět při generování statistik změnilo datum z 1.6.2011 23:36 na 2.6.2011 23:36. :frowning: Absolutně nechápu proč.

Tobě se mění samovolně data nálezů v DTB??? :o

držím :wink:

nicméně vysvětlovalo by to problémy neb v algoritmu pro výpočet souvislého lovu sem fakt nic nedělal od tý doby co se to usadilo… hmmm.. B)
Porovnával sem si ten kus s původním BadgeGenem a je to identické…

Samovolně ne, jen při generování statistiky.

to je jak kdyby samovolně, čili bez tvého plánovaného zásahu… každopádně to je hnus, co by chtělo vyřešit

ano, data nalezu se meni pri generovani statistiky, mam na to v AutoStatu takovej figl abych tim sr** uzivatele.

jinak si na gc.com nastav jakykoliv jiny format data nez dd/mm/yyyy a prip. si v AutoStatu vypni tahani logu k nalezenejm/zalozenejm

Opět sem to postrčil :slight_smile:

jeste by dokonalost mohlo priblizit pridani tooltipu s vysvetlenim co je co :stuck_out_tongue:
pac takovy odznacky "EU Cacher", "Europe Cacher", "Night Owl", "Night Cacher" imho na prvni pohled moc jasny nejsou :slight_smile:

jako coin collector mam celych -297 coinu (minus!) cili se nevejdu do ntervalu 0-49 :slight_smile:
Lost & Found 0?.. ale netusim teda jak se mi ten event v gg oznacil jako klasickej event, takze to neni chyba bg