Chtěl bych se zeptat, jestli náhodou někdo nevyvíjí pro GeoGet generátor odznáčků, který by byl podobný BadgeGenu, který je v Gsaku. Vím, že je to jen taková hloupost, ale přijde mi to docela pěkné. Takže případně je to i námět na rozšíření. Pokud nikdo není, pustím se do něčeho podobného přes léto sám (když bude trochu času), do té doby ale čas mít nebudu a pokud již někdo začal, nerad bych postupoval úplně od píky. Díky.
Jestli jsem to dobre pochipil, jsou to takove "znamky", ktere pro kazdou hodnocenou kategorii (teren, obtiznost, zahranicni kese, …) prideli kacerovi najakou znamku podle jeho vykonu v dane oblasti. Napriklad, kdyz budes mit 200 kesi ze zahranici, dostanes zlaty odznak, kdyz najdes 50 kesi v nadmorske vysce 4000 metru, dostanes v teto kategorii platinovy odznak, … (cisla a kategorie si vymyslim).
Naprogramovani urcite neni problem a rozhodne bych se primlouval za to, aby to bylo jako plugin do GgStatu. Delat to nehodlam, ale jsem ochoten k tomu poskytnout nejak sve "know how". Takze klidne do toho!
Odznaky jsou bejkárna a moc soutěživosti asi nepřidají… je to jen pěkná prezentace do profilů, nic víc. Dokud se ty ozdnaky nedotáhnout do stavu, kdy se budou zobrazovat lidem v profilech apod., tak je to jen kosmetika…
To už víc se mi líbí Finds by cache attribute. To by se asi v GG taky dalo zvládnout a vložit do statistik.. a má to větší smysl. Třeba by to u někoho dostalo prioritu 1 B)
Stačí zkopírovat a vložit do template na vhodné místo. Je to zcela primitivní výpočet, nepočítá s případnými dalšími přidanými atributy, ale ručně je přidat není problém. Vyžaduje přítomnost GgsExprTag.exe. http://dl.dropbox.com/u/6209337/atributy.txt
V template (zřejmě i u tebe s názvem GgStatTemplate.cz) to celé (obsah souboru atributy.txt) zkopíruj na místo, kde to chceš ve statistice zrovna mít. To je vše.
Tak jsem přiložený kód také vyzkoušel, ale funguje mi to pro změnu na 50%. Tagy, které se v nalezených alespoň jednou najdou se zobrazí korektně včetně počtu, ale pokud dojde na nenalezený tag, vypíše to přímo název proměnné, místo dosazení hodnoty 0. Nevíte co s tím?
U Ssobika bude problem jinde (ze by na zidli ) Predpokladam, ze to spoustis pres Autostat, tak vypni silent mod a koukej, co to kde pise divneho. Umim si predstavit, ze to nebude pocitat spravne. Ale rozhodne by to nemelo mit vliv na spusteni ggstatu. Nulova delka vystupniho souboru znamena, ze je problem se spustenim ggstat.exe.