BAKALARSKA PRACE - VYHODNOCENI

Jak jsem slíbil, uvádím zde některé výsledky na otázky, jež jsem vám položil. A to jsem vypracoval jen část…další mi přijde zítra, respektive 13 otázek.

1. Ke geocachingu jsem se dostal/a:

A) skrze informace z tisku ,televize, rozhlasu, internetu 72= 47.682%
Bé) přes přátele, známé, rodinu 64= 42.384%
C) jinak 15= 9.934%
CELKEM 151= 100%

1. Které výrobce navigací znáte? Napište, prosím, alespoň jednoho.

GARMIN 137x
TOMTOM 69x
MAGELLAN 56x
MIO 48x
NOKIA 21x
Ostatní méně než 5x

(Holux, Navigon, HTC, Asus, E-Ten, MyGuide, Cobra, Trimble, Lowrance, Mountfield., Evolve, HP, Dynavix, Sony, Delone, Blaupunkt, „I-go“ -> software, Qsartz, I-tec, Suunto ….)

Ve sloupci lze vidět počet (kolikrát) byl daný výrobce zmíněn. Pokud bych bral v úvahu pořadí, v jakém jste výrobce zmiňovali, opět by výsledek zůstal beze změny (pro první tři místa). Překvapilo mne, kolik někteří z Vás zmínili výrobců. Díky za rozšíření obzorů :slight_smile:

1. Jaký přístroj považujete pro geocaching za nejvhodnější? Uveďte, prosím, značku a model nebo nechte pole prázdné, pokud nevíte.

Garmin GPSMAP 60CSx/Cx + jen GPSMAP 60 20/1+2=23
Garmin Oregon 200/300/400 + jen Oregon 0/10/3+22=35
Garmin Colorado 300/400 + jen Colorado 5/0+12=17
Garmin Etrex Legend/Summit/Vista 2/0/0=2
Garmin Forerunner 305 1
HTC Kaiser (Tytn II) 1
Nokia E66 1
Evolve GoTraxx 1
Mio A701 1
Magellan Mobile Mapper 6 1

Ze 151 respondentů na tuto otázku odpovědělo 109. Některé odpovědi byly ovšem velice všeobecné i přesto, že otázka zněla srozumitelně…takže je uvedu níže. Rovněž odpovědi typu: „Kolouš, Oregáno“ , „Jakékoliv PDA“ a jiné odpovědi mne trochu mrzí, jelikož si pod nimi mohu představit nepřeberné množství přístrojů/variant.

Garmin bez specifikace 1
PDA bez specifikace 2
Outdoor navigace + PDA 2
PDA + Bluetooth modul 1
Smartphone bez specifikace 1
Smartphone + Bluetooth modul 1
Magellan bez specifikace 1
Mountfield bez specifikace 1
Garmin Colorado nebo Garmin Oregon 8
Těžko identifikovatelná odpověď 4

Jj, je to zajímavý. Doplň ještě.
Každopádně pod Koloušem si přestav JEN Colorado a pod Oregánem si představ JEN Oregon, ale nechápu, proč to někdo takto uvádí do statistiky…

Jak rikam, zitra je uzaverka prvni casti, takze budu zpracovavat a chroustat a delat atd.

Pojmy jako "Kolous a Oregano" jsou mi zname, jen jde o to, ze se pak seznam pristroju natahuje do neuveritelne delky pod sebe a clovek loudi ocima po monitoru sem a tam aby nasel a priradil k sobe spravne vysledky