BALUU 400

Ta Čtyřstovka byla očekávána a sledována jako protrahovaný porod. Dnes ráno jsem nedočkavě otevřel Baluuův (píše se to tak ?!?) účet a bylo to tam ! Tak jsme se dočkali a voláme HURÁÁÁ.

Na to, ze si kesovanim jen kratis cas o prestavkach mezi lezenim a dobyvanim vrcholu, je to uctyhodny vykon. Do dalsich geouspechu preju pevny krok a plny signal. Uz se tesim na promitani z Aljasky :o)

No konečně!!! Už jsem se nemohla dočkat, až Ti budu moci taky pogratulovat. Škoda, že se nám to nepovedlo načasovat společně. Tak třeba to zvládnem na té pětistovce… ;-)) Tak mákni, ať na Tebe nemusím čekat :-)) Hodně štěstí!

Gratuluji a preji hodne dalsich peknych vypadu za sipkou !!

Tak moooc gratuluju! Je to paráda, včera jsem tohoto čísla taky dovršil. Přeji hodně dalších úspěchů nejen v geocachingu

Také ti blahopřeji a krom těch frází o šipce a pevných botách ti hlavně přeji pevná lana a karabiny ;-). To není fráze, to je o nabití si úst :-))) Takže Baluu, pevný špagáty a pevný nervy s nováčkama lezení :-))))))

Clovece Baluu, sedis u nas a nic nereknes:-) Velkou gratulaci posilame z Polabi a hlasime se do uceni. Je nekolik kesi, kam nemuzeme vylezt. At ti to dale pekne odsejpa.

Také se připojuji k velké gratulaci…

gratulujem Baluu :slight_smile:

Připojuji se ke gratulantům a jako odměnu nabízím slíbené jeskyně… Že si nepamatuješ kde?? Vzpomínej :slight_smile:
Ať to i dál šlape.