BALUU - 500

Dnes jsem popřál Kacas k 500. keši a teprve na její upozornění dodatečně taky Baluuovi. Zkrátka Tomáš nemá doma takovou zálohu jako Kateřina (Pitrise, aby bylo jasno) a nikdo mu nepočítá úlovky. Sám by se nepřiznal. Takže po osobním stisku ruky ještě touto cestou velké blahopřání.

Tož, ja bych se pripojil take … hlavne, uzivejte si to, a posilam pozdravy mestecka Reichenberg!

Připojuji se k blahopřání pro statečného horolezce, který byl schopen na Holešovické stěně trpělivě jistit i taková dřeva jako jsem já :) Přeju hodně pěkných kešek a u těch vlastních aby nedopadly tak blbě jako ta "blbá" keška na blbym místě (a že to pro mě byla jedna z těch nejzábavnějších ;-) 

Hodně pohody při dalších geovýletech :) 

Tak i já ti gratuluju k pěkně kulatému číslu - ať ti ta druhá pětistovka přináší jen ty nejlepší zážitky!!! 

S tema petikylama se ale roztrhl pytel. Gratuluju, doufam ze se zase na nejakem eventu zas potkame.

Gratulujem a snad to v stredu zapijeme [B]

Myslím, že s pětikilama nějak roztrhl pytel :o)= Gratuluju!

Všichni Ferdové moc gratulují a přejí hodně úspěchů!

Blahopreju k prvnimu pul litru!

Heledte vy z nejmenovane firmy, vy tam mate nejakou petikilovou epidemii ci co? Moc gratulujeme.

Gratuluju!!! Těšíme se na další společnou akci. Už trénuju protékání [;)]

Jo, prave dneska v nejmenovane firme zmenili kriteria pro nove uchazece - hledaji pouze mlade (anebo alespon zachovale), perspektivni (anebo alespon ne uplne ztracene), zeny (prinejhorsim i muze), ochotne pracovniho nasazeni (anebo alespon nekesujici celou pracovni dobu). Jedinou striktni podminkou je: minimalne 500 nalezenych [:D]

Gratuluju a do dalsiho polocasu preju spoustu peknych kesek pred sipkou [;)]

Včera jsem ti chtěl napsat vlákno, ale měl jsi 499. Konzole mě tedy předběhla. Tak ať to hledá a ať se najdeš. Ze srdce.

Skvele, skvele, skvele - zejmena jak jdete vsichni lezci temer ruku v ruce !! Takze prehod lano na vedlejsi tisicovku a vzhuru k ni !! Moc gratuluji.[8-)]

Baluu skvele! Velka gratulace a uzivej si i ty dalsi stovky tak jako doted. A velky dik za tve originalni a vtipne cache [;)]