No jeje. Reklamni bannery na strankach proste jsou a byt musi, a nikdy mi moc nevadily. Vyjimkou a opakem jsou bannery, ktere se vselijak hybou a snazi se na sebe upoutat pozornost. To je hnus. A uz to je i tady… Samozrejme, tohle je jen povzdech… a mozna vzkaz vsem kdo si takovou reklamu zadavaji - na me (jako jednotku vzorku z cilove skupiny zakazniku) tyhle veci pusobi presne naopak nez by snad mely, nezaujmou, naopak nastvou a vytvori odmitavy vztah k predmetu reklamy. … (grr)
Souhlas. Hybajici se reklamy jsou fakt des (radeji bych pouzil o mnoho horsi slovo). Treba takovy IDOS je diky nim skoro nepouzitelny. Popravde receno taky nechapu myslenkove pochody lidi, kteri je tvori nebo zadavaji. Tak pokud tohle nekdo z nich cte, tak ho prosim aspon o zamysleni.
Obavam se, aby vysledek zamysleni nebyl vetsi, pestrejsi a stroboskopicky blikajici :-). Pouzivam radeji nez domluvy blokovani reklamy, takze uz jsem davno zapomel, ze to vubec existuje. Aspon ja tady teda nic takovyho nevidim.
Ja na geocachingu taky ne, ale ten IDOS se mi nejak nedari vycistit… i kdyz je pravda, ze jsem se zatim moc nesnazil.
bubak asi myslel ten banner co je tady dole. U nej se stava ze v jinejch prohlizecich nez IE(me to dela v opere), jiny jsem nezkousel, ten banner se objevuje na poslednim prispevku, nebo proste nekde ke konci, tak ze zastinuje kus prispevku. To bych ale videl jen na problem v rozdilnosti implementace CSS v jednotlivych prohlizecich
Mně se to občas stane i v IE
To se stava opravdu i v IE, zvlast u vlaken, ktera jsou dlouha, maji hodne prispevku. Ale to chapu jako chybu a nejak jsem to nekomentoval… “bannery, ktere se hybou”, to jsem myslel tady ten jeden rotujici… :] Vec, ktera se hybe v zornem poli, v blizkosti textu, ktery si chci v klidu cist a nenechat se necim tahat za oci, to je proste neskutecne iritujici. (Vrcholem vseho jsou pak bannery, ktere na cloveka pokrikuji, takove uz jsem taky potkal a okamzite jsem mel chut autora necim brutalne uderit do hlavy. A to jsem prosim mirumilovny clovek prosty jakychkoliv nasilnich sklonu :]] )