Barba se rozhodl, ze da cachingu novy rad, konkretne 10^3. Tak jen tak dal, at se dari!
Jeeee, tak to je supr, Mirku, vcera som to na CITE nezachytil. Gratulujem a tesim sa na dalsie spolocne zazitky pri geocachingu [:)]
Zdravime Barbu.cz, kdyz jsme te potkali tak jsem ani netusil ze finisujes na litrik:-)))) Takze gratulujeme a jen tak dale;-)
Posíláme do Prahy velké gratulace …
...sice jsem Barbovi blahoprál predem jeste na CITU, ale nedá mi to poblahopřát ještě jednou! Takže Tě vítáme v klubu bláznů a těšíme se na další krásné keše jako je Velká husí cesta!
M+3
Gratulace z Vychodnich Cech !!! Vitej mezi nami, geoblazny !!!
Moc gratuluju k tisícovce! To se nám to nějak množí. A za tu Husí cestu taky moc děkuju a těším se na další.
Blahopřeji k překročení hranice do sfér, odkud již není návratu. U Chocholouška už přidali nové lůžko a čekají [;)]
Tak nam padla dalsi tisicovka. Moc gratuluju.
No to se musim pridat k zastupum gratulantu. Zas jeden co prekrocil hranici a uz se nemuze vratit, no alespon je nas vic.
Gratuluju a díkeš za tvoje krabičky. Už se těším na Velkou husí..
ha, dalsi ktery si gratulace uz neprecte, protoze ho prave privazuji v pavilonu [:)] gratulujeme
Vítej do klubu > 1000! Je to fakt parádní hranice, gratuluju!
Take ja bych Ti chtel timto Barbo.cz pogratulovat k dosazene "megamete". Preji hodne pohody a chuti do dalsich geoboju.
Jirka
Když už máme zavedenou tu desítkovou soustavu … tak velká gratulace.
Gratuluju ke kulatému jubileu.
A další milionář.. Sakra s Vámi se teď roztrhl pytel. Gratulace a přání pohody do dalších cest putuje z Perníkova..
Úctyhodné množství geopixliček. Blahopřejeme a přejeme mnoho dalších úspěchů.
Gratulace letí taky ze severního konce Prahy.
Boris
Super novinka. Moc gratuluji a vitej v klubu !!