Barba sa nam uspesne dostal na hranicu 200 cache - gratulujem :)))
Barbovi jsem jiz popral via ICQ, a tak jeste jednou preji “stastnou ruku” do tristovky!
gratuluju!
uz tu dlouho nebyl oslavny thread, opozdene blahopreju taky Jarrymu ke stovce na Frydstejne.
Jarry unikol mojmu zraku, pripajam sa ku gratulacii ![]()
Dekuji za pranicko, prece jen to potesi. Na druhou stranu na tuto stovku mam na konte 18x DNF
.A to jsem si na prvni DNF (tusim ZSO Svidna) postezoval jen Tonimu mailem :-), takze 19.
Mate nekdo vic ? :-).
Po vcerejsku 20, aspon podle “My Geocaching Logs (All)”.
Horsi jsou DNP (did not place). DNF aspon netizi cestou domu v batohu.
Taky blahopřeji oběma oslavencům. A jestli to Jarrymu udělá radost, já mám těch DNF asi 27 (no některá jsou tři i dvě z jedné cache ;-)).
Gratulace vsem a at vam to dobre hleda ![]()
taky blahpřeju…![]()
Celý tým také se připojuje k hromadné geogratulaci… :-))
M+P+A+E
Take se pridavam ke gratulaci, chlapci, jen tak dal.. ![]()
Skoro bych prehlid ze se opet slavej goukulatiny:) Samozrejme se take propojuji. Jen tak dál.
Pridavam se ke geogratulaci! At jste brzo uspesnejsi nez Haggaeus, ale ne tak posedli jako Dorcadion. ![]()
Dekuji vsem za gratulace. Tu dvoustovku jsem si taky pekne odstonal. Uz je to ale OK a tak vzhuru do dalsi stovky.
Jarrymu a Kalmanovi preji at se dari alespon jako doted a malo DNFek.
to sme si pekne odstonali cela vyprava :), hromadna geochripka :)))
Souhlas! Ted lezim v postylce, pc pristrceny a jen slintam pri pohledu na nove cache…
Ja jsem měl špatný pondělí (ale opravdu špatný) a od té doby to celkem léčím. Ale ten výlet stál zato.
nam ochorelo cele auto (Barba, Drevokocur, Tabacek, ja), ale suhlas, vylet stal za to ![]()
My co jsme se nechaly očkovat proti chřipce nemáme problém ;o)
Aspoň k něčemu to očkování bylo…
Všem přeji brzké uzdravení.
Hele, nefrajer tady, jo!?
Ja jsem samozrejme taky ockovan, ale dle krevnich testu to je zmutovana chripka, tedy chripka ktera projde i skrz “sito ockovani”. A ja mam slabou imunitu, ted na to uz beru i prasky. Je ot moje od Vanoc pata nebo sesta nemoc. Takze tak. ockovani nestaci![]()