jsem v geocachingu nováček a proto bych se rád zeptal, zda je vůbec nějaká šance pro basic membera mít v profilu nějaké externí statistiky, nebo je tato možnost pouze pro premium uživatele?
Pokud tato možnost existuje, poradíte mi prosím nějaké program či návod, jak na ně?
Ahoj, ta statistika mi taky dala zabrat, ale nejedná se o službu PM. Jak se dole ve statistice v profilu můžeš dočíst, je to uděláno skrz program GSAK. ten na to nutně potřebuješ. Pak nějaký čas jak se s ním naučit pracovat a nakonec potřebuješ tzv. makra. na to je findstatgen a ten importuješ přímo do složky s programem ve složce makra. pak stačí jen nahoře zapnout a začít pracovat. existuje také do něj čeština atd.
No ty sis vyhrála Ale v seznamu CWG, jak tam máš ty tlačítka pro řazní, tak ty můžeš vypustit protože jseou tam jen pro ty, kteří si to nahrávají na jíné weby, na GC.COM to nefunguje.
Já vím, to už jsem zjistila, jen jsem jeste nestacila zakomentovat tu cast template Ale jinak na to ze jsem total lama nechapu co furt nekteri pisou ze to nebo ono nejde … ja se jen jednou zeptala na nejakou kravovinu jinak se vse da ve forech a dokumentaci krasne dohledat