Batch "Geocaches - my new finds (mark 40 newest)" zlobí

Měl by stáhnout plný listing včetně logů u těch keší, které má kačer "Found it" a u kterých v db Geogetu není datum nálezu. Dnes mi však jednu vynechal (GC2NNEP). Ulovil jsem ji dnes a v době spuštění batche jsem ji měl zalogovanou. Ani opakování nepomohlo.
Pořešil jsem ji manuálním stažením na stránce keše (Download listing + all logs).

Teď vidím ze statistik, že mi takhle někdy dříve ještě jedna utekla. Jdu ji hledat…

Geoget verze 2.5.7.612

On prohledava pouze poslednich 40 nalezu.

Pouzivas verzi GJ 2.2.2?

Obávám se, že to není pravda. Nepřišel jsem na to, jak v GG nastavit keš na Found It bez data nálezu. To makro zatím u mne 100% fungovalo, spíš si myslím, že jsi měl nějak ručně označenou keš jako nalezenou a tudíž makro keš nestáhlo…

Pokud zvolím v GJ dotaz Keše nalezené posledních 40 či dávku Keše označit nové nálezy posledních 40 (nerozumím rozdílu :frowning: ). GJ začne pracovat, ale po skončení není vidět žádná změna :frowning:
Pokud zvolím dotaz Keše nalezené všechny (v dávce nic podobného nemám). GJ začne pracovat a označí mi všechny mnou nalezené…
Logicky nechci při každém nálezu stahovat a označit všechny mnou nalezené, ale pouze ty nově…
Poradí někdo co s tím :frowning:
Díky

Dotaz - je jedna konkretni operace, kterou dokaze GJ provest. Takovy dilci krok.
Davka - je serie techto dilcich kroku.

Nektere ukoly si vystaci s jednoduchym dotazem. Na nektere slozitejsi ulohy je treba zretezit serii dotazu. Proto ty davky.