Bazilišek - sladká kaše coby obsah kešky

Kdesi jsem četl, že zralý člověk se pozná mimo jiné podle toho, že udělá správnou věc i přesto, že mu to poradili rodiče.
Dnes jsem se byl kouknout na finálku Baziliška. Musím bohužel konstatovat, že nějaký dobrák do krabičky narval lízátko a čokoládu. Výsledek na sebe nenechal čekat. Obsah, mimo logbooku zabaleného separátně do igelitu, se podobal dobře proslazené čokoládové směsce. Chápu, že si kde kdo myslí, že pravidla jsou svazující a omezující a nesmyslná. Ano, souhlasím, mnohdy je tomu tak. Některá jako NEDÁVEJTE JÍDLO DO KEŠEK jsou ale zcela pragmatická. Mají zabránit v lepším případě znehodnocení obsahu kešky, v horším tomu, aby se keška nestala novým bohatým domevem pro nějakou havěť, nebo nebyla zvěří zničena (vím opakuju co bylo mnohokrát napsáno a řečeno).
Abych to zkrátil. Celý obsah krabičky skončil v popelnici a krabička je vytřená (doufám, že v ní moc sladkého co by lákalo hmyz nezůstalo). Aby nebyla úplně prázdná vložil jsem 2 GC (měli skončit jinde, ale…).
V kombinaci s tím, že pro mnoho kačerů je strašně těžké udělat pár kroků navíc a neprošlapávat tak dálnici musím přiznat, že vážně zvažuji variantu, že keška se stane PM. Ne snad pro to, že bych se bláhově domníval, že PM je spolek Mirků Dušínů a kteří se chovají vždy "zodpovědně" a "správně", nebo že by měla být pro něco jako VIP klub, ale prostě proto, aby se v jejím okolí omezil pohyb.

To je tak když se nečtou pravidla a nemyslí se…a někdo prostě radši cokoli než TLNL.

Nevím jak kdo jiný, ale já bych cokoli nalezeného do huby nevzala. Co já vím jak dlouho se to kde válí. Zajímalo by mne, zda Ti co v keších nechají bonbon a pod. ho v jiných dětem dovolí vzít a zbaštit.

PS: Vyjímečkou může být sladkůstka pro ftf, umístěná tam těsně před publikací.

třeba slivovice :smiley:

Jo, to by mě zajímalo, co se stane s tím chlastem, co si na RailGunu FTFkaři nevzali, bo oba řídili:-D

Nicméně k té druhé části - vydupané cesty. Je taky třeba fajn dělat pixly, který nejsou v tak frekventovaných částech:-) Z mých 18ti pixel vím jen o jedné kde je vydupaná cesta.

Toto forum sleduji vetsinou pasivne, ale toto mi neda.

Co pises o jidle v kesi, tak to je opravdu prasecinka. To uz jsou lepsi sisky a kastany.

Nicmene, co se tyka geodalnice, tak mi to pripomnelo slova klasika: "…dědeček vždycky toužil být hostinským, tak si otevřel restauraci u silnice na Písek. Ale chodili mu tam lidi. Tak ji zase zavřel…".

Pravda, tuto kes neznam, ale jako autor jsi mohl predpokladat, ze lidi a kaceri nevyjimaje, jsou tvorove lini, tudiz si cestu radi zkrati, je-li to mozne.

Příměr krásný (taky mám našeho klasika rád), ale jaksi mimo. Skoro bych to přirovnal k slavnému "že vypouštěním tabákového dýmu do vody zlato nevznikne!":slight_smile:
S leností jsem jaksi počítal. A vzhledem k chrakteru finálky (a jejího delšího trvání) už v listingu ke kešce žádám kačery, aby se vyšlapávání dálnice vyhnuli. Až si Baziliška ulovíš určitě pochopíš :wink:

Vkladat jidlo do kesek je nerozum, ale jeste vetsi nerozum je nalezene jidlo z kesky nesnist! Je to totiz skvela prilezitost se nadlabnout zadarmo. Jidlo do kesky nepatri, a tudiz za nej nic nemusim davat vymenou. Navic by uz nebylo tak dobre, kdyby cekalo na dalsiho nalezce. Takze se najim a jeste zachranuju kesku a dalsi stravniky, kteri by to uz nemeli tak cerstve a mohli by si dopomoci k brichabolu :slight_smile: Ja uz se nijak jinak nestravuji!
Jen jednou jsem nasla v kesi uz plesnive piskoty, ale muj pes mi je zakazal snist, tak jsem je jen vyhodila :frowning:

Prikladam foto nadseneho konzumovani obsahu kese Delle Amazzoni salto http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=2d634520-7504-4f5f-98ff-7112995f16d8&IID=71cd080f-f762-4991-859d-88b9fa214409

Mě jedna "dobrá" duše dala do kešky cigára. To taky není moc košér.
U té samé keše naštěstí geodálnice vzniknout nemůžou, ale pijou mi krev Drive-in kačeři, kteří dojedou až ke keši a pak se otáčí na trávníku, kterej už je znatelně rozrytej. Přitom se dá pohodlně zaparkovat cca 100 metrů od keše

Rufuc: To víš, asi by jim upadly nohy :wink: Taky to nechápu, já bych si ani netrouf někam auto tahat, když už jím jedu, zastavím na nějakém slušném místě, kde se pokud možno o auto nemusím bát a pěkně se projdu. Já mám stejně osobně raději kešky v přírodě. Drive-in či přímo městské keše mne zas tak moc nebaví…