nevite nekdo jak do BeeLine naimportovat vice GPX souboru najednou? Import pres File operations umoznuje pouze jeden soubor.
Prip. je nejaka utilita, ktera mi umozni sloucit dilci GPX do jedineho? Hral jsem si ruznymi POI editory, ty vsak ruznym zpusobem orezevaji GPX z GC.com, takze jsem ve vysledku prisel o listingy, logy, rates atd., vysledne "generic" GPX obsahovalo jen nazvy a kody kesi.
Promiň, tak to jsem špatně pochopil dotaz. Myslel jsem, že se ti GPX při importu přepisujou a nemůžeš jich mít naimportováno více. Importuju vždycky tak maximálně 3 GPX, takže neni problém to naklikat 3x.
Jde mi skutecne jen o moznost vyberu vice GPX souboru pri importu do BeeLine. V teto chvili mohu vybrat pouze jeden, jakmile v prislusnem dialogu stylusem "tapnu" na soubor, hnedle se zacne importovat. Nemuzu provest hromadny vyber souboru.
Ne, v jednu chvili muzes importovat pouze 1 soubor. Osobne teda nevidim problem v tom si to naklepat (max co jsem kdy importoval byly 4 soubory), ale jinak to normalne postpojujes v GSAKu nebo v GeoGetu stylem ze to narves do databaze vsechno a pak vyplivnes celou databazi jako GPX. Otazka jestli to neni slozitejsi nez naklepat to v tom mobilu…
Ok, zkusim pres GSAK, i kdyz ho teda moc nemusim … vcera jsem do Beeline pretukaval 55kesi … masakr. Satisfakci budiz ze se za sobotu povedlo 41 odlovit
Tak pres GSAK je to parada … zazipoval jsem dilci GPXs, naimportil do GSAK db, exportil jako GPX a OVI, v PDA s tim jede vse jak po masle - Beeline, TomTom, GPXView.
Diky, melo me to napadnout driv, doted jsem GSAK pouzival jen na statistiky, vim ze toho umi strasne hodne ale zatim mam jen demo (na statistiky staci), takze me odrazovalo martyrium s trial pocitadlem.