Jirko, cetl jsem vcera tvuj log na kesi Stampach, kde jsi si stezoval na artrozni kolena. Jsem na tom stejne. Tobe preju, at to neboli a slape ti kopec nekopec.
To se to hledá, když se hledá pohodově popracovně. Moooc gratulujeme.
Jo pohodove popracovne to jde nejak rychlejc nez nam kteri hledame jinak
Moc s Phalko gratulujeme a tesime se na dalsi setkani.
Jirko,
jo kdo umi ten umi. Preji Ti i ja k teto dosazene mete. Doufam, ze kolena se brzo uklidni a budes si ty "popracovni" jeste vice vychutnavat.
Ahoj Aucoin.J
To je velka Parada, prejem hodne popracovnich pohodovek i krasnych zazitku na Pisecku a snad i nejake nove kese tamtez. At to slape.
Gratuluji pane. Zapijeme to na geopivku a tam čekej osobní gratulaci.
Posíláme velkou gratulaci, supr číslo [Y]! A ať se daří [8-|]!
Kolena nekolena - Bentley valí. Gratulujeme! [^]
Bentleyku, supr, gratulujem [:D] Ale zacni mazat tie kolena, po Nemecku som sa Ti ocitol skoro za chrbtom - ale aj tak na Tvoje pravidelne pohodove popracovne tempo nestacim, si jednicka (aj s druhym dedeckem [H])
Blaho-přejeme! Teda to je výška, netočí se vám tam nahoře z toho hlava[:D]?! Přejeme další, příjemné lovení!
Pane jo, to je ale mnozstvi. O tom se mi muze jen zdat. Gratuluji. Jen tak dal. [;)]
Jiříku blahopřejeme. Dej svým kolenům jasně najevo, že artróza je jen a
jen jejich problém, ty že jdeš dál popracovně, pohodově za svým cílem a
jejich problém máš na háku.
Jirko, gratuluji ke krásnému číslu. Kdyby nebylo neustále zdržujícího kolegy Šlajse (či snad Tučka), kde užs mohl býti.
Z nedaleké ciziny Boris
Zrovna v ten krasny den co padla tva 1400 jsme se potkali na kesi 1401 a odlovili s tebou 1402
A ani u jedne o tak peknem cisle nepadlo slovo
Moc gratulujeme aspon tady na netu a prejeme hodne popracovni pohody…
pohoda, neustale dobra nalada … jen tak dal. gratulujeme
Moc hezke pohodove popracovni cisilko. Tak gratuluji a at ti to s geokolegou i nadale tak sqqquele lovi a nezadouci zdravotni potize rychle ustoupi [:)]
Mile kacerky a kaceri !! Dekuji za vase gratulace ale hlavne za vase kesky, ze je porad co hledat. Jo a s tim Cmuchalem ??? Tam uz to lepsi nebude a ja to s nim nejak do te kacerske penze dovalcim
...ksakru, takovouhle věc jsem přehlíd! Jirko, moooc balopřejeme a těšíme se zase na nějakou společnou akcičku zakončenou pivínkem!
M a 3
Můžeme ještě my přizdixxxstojící taky alespoň virtuálně potřást tlapou? Užívejte si i nadále… [;)]
Taky Morava se připojuje s gratulací k dosažení tohoto úctyhodného čísla. Ať se pořád takhle daří.
Ivo a tým