Bentley 1000 :)))

Kolegovia a kolegyne, je mi ctou ohlasit, ze Mr. One and Only - Bentley007 vystupil na geoolymp a stava sa clenom klubu 1000. Bentley, si frajer, nech Ti to slape aj nadalej :))) Fanfary pre Bentleyho :))))

Téééééda, to jsi fakt borec! Moc gratuluju! A teď honem na tisícovku druhou :slight_smile: Těším se na další setkání

Gratuluju k tisícovce … nebo už je to několik desítek přes tisíc? Tohle vlákno už tu přece jenom visí dost dlouho :o)

Bentley, je nam velkou cti ti pogratulovat k takovemu vykonu. Budes dnes na Geoskorapkach. ze bychom provedli geopupendo? :-)))

Panejo, jak vy to vsichni delate, ze jenom litate po keskach. Bentley, vse nejlepsi, at ti nikdy nedojdou baterky kdyz “budes v nejlepsim” a at se prasi za kocarem. S uctou Spuzva a team!

No to se nam to pekne rozrusta, dalsi 1000 v Ceskych vodach. Je videt, ze jsi geocacher se zapalem pro vec, tak at ti slape a snad se zas nekde v terenu potkame.

tak pohodove a popracovne… a uz je tu litr :slight_smile: gratulujeme

Gratuluji ke vstupu na geoOlymp.

Blahopřejeme ke vstupu mezi vyvolené. V předchozích gratulacích o tom není ani slovo, ale předběhl jsi i Šlajse a Tučka! Jirko hodně pohody do dalších tisícovek přejí D + H.

tak geopupendo bolo na geroskorapkach, aj prevzatie zlteho trikotu, oslavenec sa tvaril spokojne :slight_smile:

Po vecernim malem potreseni rukou se pridavam i z tohoto mista, Gratuluju a preju, at te to stale bavi.

Po vecernim malem potreseni rukou se pridavam i z tohoto mista, Gratuluju a preju, at te to stale bavi.

Také se připojuji a přeji plno hezkých zážitků nejen při cestách za šipkou..

Tak po vcerejsi realne gratulaci se pridavame i ke gratulaci virtualni! At to slape jako doposud!

Taky tak! Vcera to Jirka dostal i z úrokama (viz fotodokumentace u Geoskořápek)! Jeste jednou blahopřejeme, tentokráte “elektronicky” :)…

M +3 geogirls

Když už mně ješíšek protentokrát místo na geoakce nasměroval úplně jinam, tak alespoň velikááá gratulace touto cestou. A teď vzhůru do další tisícovky.

Tak tedy trikrat slava! Ferdove gratuluji! Vcera jsme videli, ze to je opravdu zaslouzene…

Mimochodem, vcera na moste stejne nejvic fotili japonsti turiste :wink:

Dovolil bych si touto cestou podekovat vsem, kteri mi gratulovali byt zde nebo na moste !! Je to radost chodit po mistech, ktere vsichni pripravujete a pro ostatni chystate. Takze uspech kazdeho z nas osobni je i uspechem vas vsech ostatnich, kteri tuto hru tvorite. Jeste jednou diky vsem !!!

Bravo, Bentley! To furt sem tam nejaka “pohodova popracovni” a za par pracovnich dni je tu 1000. Tak at zdravi slouzi, sipka ukazuje a nohy slapou. Jeste stale mas co pekneho hledat :wink:

Hezke moc hezke, jen tak dal kde jsou ty doby co jsem te jeste jako maly geokacer potkal na Submarine a obdivne na webu vecer koukal na tech cca 250 kousku cos tam onehda mel, mno a neni tomu pomalu anirok a je tam litr :smiley: Hezky si to uzivej a preji at ti to i nadale tak pekne slape.