Jirka mohutne finisoval a dobyl treti metu. Gratulujem
Taky moc gratuluju, to byl tedy fofr ta posledni stovecka:oTak snad to pak nekde v klidu pohodove popracovne oslavime:D
Taky gratuluju k tak krasnemu cisilku. Drzet takove tempo to neni jen tak…
Tramtararaaaa…timto gratuluje clen severni sekce k tomuto bsjecnemu cislu. Je mi jasne kolik je za tim casu, km a v neposledni rade take utracenych love! Jirko vsechna cest, jsi borec. At Ti slouzi zdravicko a konto narusta dale timto tempem.
Auoin.J
prohlížím logy na mé keši a u Bentleyho logu je číslo, které je pro mě nepochopitelné… Kolik "zedníků" si staví čtvrté patro pavilonu? Do další tisícovky přeju přesnou šipku a bystré oko!
Jirko blahopřejeme ke třítisící, popracovní, pohodové krabici. Přejeme, aby Tě pohoda a úspěchy provázely i nadále.
Geolopato, si borec
Dnes to po pohodovom popracovnom cachovani oslavime B) Ale ako chces zaplatit 3000 panakov, to fakt netusim ![]()
Medvěd se ti sice klaní,ale náš hřbet se při tom ohýbá:D…obrovské čislo.GRATULUJEM
Pane Jiří, taky móóóóóć gratuluji. Ať tě to pohodové popracovní kešování stále baví;). A někdy to oslavíme, snad mi letos vyjde Geonohec:).
Panečku, to je čísílko! Jenom houšť, ať to tam nahoře není nuda.
GRATULUJEME!
;)![]()
Někdo s vervou a nasazením, jiní popracovně pohodově a stále těžce na špici. Tak alespoň popracovně přejem další pohodovky!!! B)![]()
Pozdě ale přece jsem i já zaregistrovala, jak krásného čísla jsi dosáhl. Moc gratuluju a přeju Ti stále dostatek motivace a na cestách jen ty nejkrásnější kousky.
Pozdě, ale přece. Gratulace veliká. To je ale číslo!
[color=blue]Blahopřejeme z Hranic - tři tisícovky, to už je pořádná hromada pixlí…:o
Tak ať se stále daří! [/color]