Oznamuji, že mě bylo ctí být na společném sobotním geolovu přítomen dosažení 400 cache kolegou Bentleyem007. Takže k osobnímu blahopřání připojuji i písemné.
Take gratuluji 1/2 duaTucek-Slajs k tomuto kulatemu cislu. Tu vytrvalost lze jen zavidet!
Jak je to vše relativní. S přibývajícím věkem je každé jubileum pro oslavence spíše tristní záležitostí, v geocachingu právě naopak. Tak hurá do další stovky.
Také moc gratuluji. 400 už je extraliga :))
A ty jsi kterej, Tucek, nebo Slajs? Nerad bych se zase spletl jako pri tve tristovce. Ale zase muj omyl dal vzniknout teto prezdivce:)) At je to jak chce, Bentley prejeme hodne dalsich uspechu. Kesi mas na tento rok nachystane nejmin tri habadeje. Spis vic
Gratuluju, to je raketova rychlost. To abys pomalu zacal brzdit, nebo nebudes mit co hledat :-))
jojo, opravdu pekne kulate a vysoke cislo. Gratuluju!
Gratulujeme polovičce týmu Šlajs a Tuček k dosažení významného geojubilea!
M + 3 geogirls
Blahopřejeme ke čtyřstovce.
Celý náš team se také připojuje ke gratulacím.
Take se pripojuji ke gratulacim. 400 uz je pekny vykon.
Blahopreju!
Vsak on te Tucek (nebo Slajs?) brzy dozene, zvlast kdyz ted v zime nemusi pracovat na poli.
Gratuluju ke 400 a pro jistotu gratuluju dopredu i k 500, ktera by mela prijit 7.5. letosniho roku.
Také Ferda se uznale připojuje s blahopřáním. Přejeme hodně dalších pohodových popracovních procházek a další stovky kešek!
Holt komu se nelení,tomu se zelení.Závidím vám houževnatost,vytrvalost a vitalitu.Prosím, přijměte moji gratulaci
Dekuji vsem gratulantum za pekna slova ale hlavne vsem tem, kteri mi svymi keskami umoznili navstivit vice ci mene krasna mista (a to jich mam jeste peknou radku ored sebou) a jejichz zasluhou jsem si potvrdil, ze zijeme v nadherne kotline, a ze jsem hrdy na to. ze sem patrim. Jeste jednou diky !!