Bentley007 se včera zařadil mezi pětistovkaře. Ke včerejšímu osobnímu blahopřání přidávám i písemné, je to super.
gratuluju, at ti to dal tak slape!
Safra a to se ani vcera nepochlubil ze bojuje o pultisicovku (kupodivu ne v kravate :-)))) ). To bych mu poblahopral hned. Tak ti teda blahopreju k dalsim stovkam a snad mne zas nekde ulovis na cache, stejne jako vcera. Zavidim ti tvoji fotografickou pamet, vcera jsem to videl v praxi a na to teda nemam.
Pětistovkařů u ná ještě moc není, takže gratulace ke vstupu do extraligy je na místě.
Cela nase geofamily gratuluje. At ti to vydrzi.
Posíláme velkou gratulaci a přejeme hodně příjemných zážitků se šipkou.
Tedy to je rychlost, gratuluji, Asteris
Toz to je ale pocet kesek, nu, uvidime kdy se k ni dokopu i ja, kazdopadne gratuluji a preju jen to nej, nej..
Tabacek
Pozdrav z Jižní Moravy, letí k Betlymu do Prahy.
Mnoho dalších krásných zážitků při toulkách za poklady.
pridavame se k zastupu gratulantu. uctyhodne cislo.
Gratuluju ke krasne kulatemu cislu
!
To uz je na zlaty odznak Brigady geocacherske prace. Vzhledem k tomu, ze jsme zacinali priblizne ve stejne dobe, tak predstava, ze vzdycky kdyz udychane a slavnostne najdu kesku si musim rict a Bentley jich prave nasel 1,66 mne sice krusi, ale poblahoprat musim. A aspon na dalsim geopivu zkusim s Tebou udrzet krok.
Také moc gratulujeme k tomu úžasnému výkonu a přejeme hodně radosti na dalších výpravách!
Take gratuluju, at je na tvych toulkach stale neco noveho.
Dovoluji si podekovat vsem za prani, jakoz i vsem tem po jejichz keskach jsem se doposud mohl toulat.
A kruci, tady mi asi něco uteklo. Takže sice opožděně, ale přece…GRATULUJUUUUUUUUUU !!!
Jirko, gratulujeme a těšíme se na (sic opožděné) zapití půltácu v Jeseníkách (to už se ale budeš blížit 600…
)
M + 3 geogirls
Tady se urodilo gratulaci, ze jsem neco malem propasl.
GRATULUJU.