Bentley007 - 600

Ke včerejšímu osobnímu blahopřání připojuji i písemné. Měl jsem tu čest být u toho když kolega Bentley007 docílil svou šestistovku a včera to teda bylo v tom vedru dost náročný, takže o to víc zasloužené.

Blahopreji nebeskemu jezdci k minuti dalsi mety. Uzijte si se Cmuchalem mnoho dalsich “pohodovych popracovnich kesek” stejne jako tech krasnych daleko od mest.

P.S. Vice Uhliru a mene Vdov … :o)))

No to se teda taky musim pripojit ke gratulaci. U cache vzdy s usmevem alespon tak te znam (viz foto z jedne nejmenovane Prazske cache :-)) ). A vzdy perfektni priprava. Tak at to tak slape dal.

Pripojujeme se ke gratulaci - s diky za krasne kese a pranim nalezat a zakladat dalsi !

600 je sice jen číslo, ale o něčem vypovídá. Gratuluji a přeji jen hezké zážitky v neznámých terénech.

pekne Bentley keep going :slight_smile:

Jirko, posíláme z Kaláku veeelké geoblahopřání a jedno virtuální vychlazené na ex!

M + 3 geogirls

go bentley go. :)) tisicovka uz vykukuje za rohem :slight_smile:

Je mi záhadou, že Šlajs a Tuček nemají stejně keší. Bude to asi tím, že nikdy nevím, kdo je Šlajs a kdo Tuček. Jirko, blahopřejeme.

Dekuji vsem za mile blahoprani a za kesky, ktere mohu navstevovat.

Nez jsem stihl gratulovat, jseš blíže k sedmistovce, ale já to klidně zopakuji…

Rovnez posilame srdecne geoprani k tak peknemu vysledku :slight_smile:

take se pripojujeme k zastupu gratulantu. se zpozdenim, ale prece. :slight_smile: