Teda s vami z prvni stranky se opravdu neda ani drzet krok. Pred chvili se Ti gratulovalo k 600, takze stovecka “pohodovych popracovnich” za tri tydny?!! A co teprv az vy dva se Cmuchalem budete rentiery… Gratuluju!
P.S. Nechte toho Dorcadiona taky chvilku vydechnout… :o)))
Velká gratulace letí z Krče. By mě zajímalo co vy dva děláte?:)) Vaše skoro každá keška je popracovní pohodová procházka. Já chodit každodeně popracovně kešovat, tak za tři dny už nemám v čem jít do práce, protože jsem vždycky jako prase.:)) Každopádně moc a moc gratuluju a ať ti ten popracovní elán moc a moc dlouho vydrží.
No připojuji se k velké gratulaci i když tentokrát jsem nemohl být osobně, což je škandální od kolegy, zatímco jsem si musel plnit povinnosti jinde, tak si Bentley007 klidně udělá další metu. Jo a k Čejdovi: to víš to chce pořádnou domácí přípravu aby to pak byla pohodovka (ale jinak někdy jsme špinaví taky jako prasata)…
Take leti velka gratulace od Yelenu! Opravdu uz nestihame sledovat, jak vam tam ty stovky naskakujou.. Samozrejme blahoprejem a tak do mesice se pripravujem na dalsi gratulace k dalsi stovce!
Jiříku zvolni, protože nestíhám sledovat zda jsme již gratulovali, nebo ne, že by to bylo k šestistovce. Ještě1, že mohu prolétnout toto vlákno a ujistit se, že k sedmi kilům to nebylo. Takže blahopřejeme a přejeme mnoho dalších pěkných zážitků při GC.
Pratele diky za gratulace ale nejvetsi radost mi dela, ze mohu nachazet vsechny vase pekne kesky a poznavat diky vam spoustu uzasnych mist v tehle nasi kotline !!! Diky vam !