Tak jsem si ted jen tak nahodou vsiml, ze Jirka ma po uspesnem vyletu po Morave vice jak 2000. Velka gratulace !
Teda Jirko, jak ty to děláš. Koukám, že pohodově popracovně jsi pokořil druhej litr jak nic. Takže se z Chaber připojuji s gratulací a přeju hodně úspěchů v dalších lovech.
Tak vida-už patří mezi ty geopostižené oběma nohama :). Moc gratuluji a ať ti to ve stíhání PaBy
i nadále tak dobře šlape.
Saaakra to je numero. Gratuluju
Tak ty jsi to stihnul do roka. Pupendo bylo na Karlove moste pri Geoskorapkach a turisti z toho byli vyjeveni, co, ze je to zase za folklor. Tak pri letosnich to zopakujem. Exekucni nastroj vezmu s sebou. Gratulujeme
Čtouce Tvé logy z našich keší mrzelo mne, že lovíte v naší oblasti a ani nedáte vědět. Mohli jsme udělat minieventík. Teď vidím, že jste měli oba pilno. Svědčí o tom čísla Vašich nálezů. Blahopřejeme a držte nám místo v pavilonu. Dříve, či později tam dorazíme a bude to kontinuální a nekončící event. Blahoslavení postižení geošílenstvím, neboť jim patří místo v pavilonu. Z jihu zdraví D+H.
[color=blue]Gratulace z Hranic, jen tak dál…;)[/color]
Móóóc veliká gratulace, pane Jiří;). Máš nějaké zvláštní přání až zase půjdu na návštěvu do pavilonu:)? Jirko, ať tě hledání baví pořád stejně a zakládání ještě víc.
tak jsem si taky vzpomnel na litr na Karlove moste, a do roka je tu dalsi. a to vam pri tomhle forfu jeste vsichni veri, ze lovite pohodove?
dyk vy musite mezi kesema sprintovat
tak at se stale dari, gratulujeme.
Rok se z rokem sesel a koukam, ze letos bude na Karlove mostiku opet rusno. No, snad ta poklice pristane na tve ctene bricho presne a bezbolestne. Jinak samozrejme gratulujeme k veleuspechu a prejeme spoustu popracovni pohody.
Jirko moc velká gratulace. A přeji, aby ty Vaše odlovy byly dále jen a jen pohodové popracovní. Neboj, na Geoskořápky dorazím;)![]()
Teda, jsi tajemnější jak hrad v Karpatech! Nic neřekneš… máš MÍNUS! Ale stejně Ti moc gratuluju! Ať to nejen po práci šlape furt stejně dobře.
Bingo! D O U B L E !
Skvělé číslo. Klobouk dolů. Gratulujeme.
Obdivuhodny cislo! Velka gratulace a prani mnoha radosti i pri dalsim kesovani ![]()
WOW
moc gratulujeme…opravdu pekne cislo ![]()