Beseda - knihovna Vršovice

"Vaše činnost je úžasná. Hledáme někoho, kdo by zadarmo udělal besedu pro naše čtenáře v prostorách knihovny na téma geocaching (a knihy). Knihovna Vršovice, Charkovská 18, Praha 10. Prosím, dejte nám tip."

Pokud se někdo rozhodnete na besedu jít, dejte mi prosím vědět, ať vím, že je vyřízeno. Choze

Já bych se přišel podívat…

Ha, já na to zapomněl…zájemce už je, ale podívat se jít můžeš, jak mu (jí) to půjde :wink:

Kdo?

Kdy?
Nějak nevidím termín.

Aby se to zase nezvrhlo jako s kačerským kurzem :slight_smile:
Mudlové žádní, jen kačeři, kteří se přišli kouknout, jestli to přednášející přednáší správně :D:D:D

Tak mě napadá, že tu přednášku by tedy měli vykonávat jen diplomovaní cacheři z kurzu, co říkáš Libore? B) To bude zase flame :smiley:

Já bych chtěl vědět kdy to bude a to jsem se zatím nedozvěděl.:frowning:
Předpokládám, že certifikáty či diplomy se zde fasovat nebudou.:smiley:

Kdy to bude vám neřeknu, protože to ani nevím. Zveřejnění nechávám na zájemci, který se přihlásil, ten jediný ví…

Choze pokud to neni tajne - kdo bude ten lektor ?

Protože mě kontaktoval přes SZ, pravděpodobně chce zůstat v anonymitě, což dodržím. Pokud ne, práskne se sám :slight_smile:

No to je přece jasné když to nejsem ani já, ano Bo.T.L. ani Minarjo, tak to bude Sylvia :slight_smile: protože má diplom. Sice nás je diplomovaných kačerů více, ale Sylvia je takový učitelský typ…

Díky za poklonu. Jo tipoval jsi správně, no taky kdo jiný, když je to na Praze 10, že? Termín ještě není domluvený - stanovíme si ho v pondělí. Ale pokud o to má někdo zájem, tak je to jeho, já to opravdu být nemusím. Jen to tam znám a měla jsem cestu kolem, tak jsem se zeptala, jestli se už někdo přihlásil. No a on ještě nikdo…

Koukam, ze tema bude "geocaching a knihy", to muze byt zajimave - bude se povidat o cachich inspirovanych knihami, jako Stalker, Pate heslo, Slavnosti Snezenek, Rowan Wood, nebo o literarnich mysterkach (Kdo propadl peklu), nebo jaka piksla je nejvhodnejsi na cache zamerenou na vymenu knih?

Téma opravdu má být cache inspirované knihou. Knihovnice výslovně zmínila Stalkera. :smiley:
Edit: nojo Kdo propadl peklu tam patří taky…A co ještě? Veškeré rady vítám, všechny jsem je ještě nevyluštila. Sakra nevítám. Pak bych nemohla luštit :frowning:

hehe, ze bych se zastavil si poslechnout neco na tema stalkera? muzu zapujcit zlatou kouli a logbooky, mam stale doma.

Prima. Chtěla jsem tě kontaktovat přesně se stejným záměrem ale až budu mít domluvený přesný termín. Beru :wink:

hmm, jeste mam doma x ampulek s jezibabim rosolem, ze bych se jich konecne zbavil:D
a proc maji ve vrsovicich zelene zapatlany knizky?B)
jasne, ozvi se, budu li mit cas tak bych tam taky dosel, jinak artefakty co prezily samozrejme zapujcim

Sice nemůžu osobně poskytnout cokoli k tématu, ale pokud by termín byl v době kdy budu v Praze, rád bych se tam podíval (nikoli jako kontrolní pracovník ;), ale jako posluchač B)).
Tak kdyžtak dej nějaké ECHO.

Díky
Bo.T.L.

Milí škodolibí kačeri. Prostory knihovny v Charkovské jsou malé. To není jako v Korunní. Pokud Vás tam přijde na čumendu víc, tak už se tam nikdo jiný nevejde ;). Takže brzděte. To nemá být event.