Best Of...hodnocení....gcvote

Ahoj,

objevuji další a další funkce Gegogetu. :slight_smile: A momentálně se právě snažím vyznat v hodnoceních a podobně…

Best Of … Kde se bere? Jak a kdo jej uděluje??? Obsahuje jen číslici

hodnocení a hodnocení-počet… To je asi počet hodnotících a kolik dali v průměru procent … to je asi to, co se dá budď zde na GC.cz a nebo právě přes Geoget vložit a i nahrát do GG.

gcvote-count a gcvote-median .. obsahuje asi kolikrát a pak cosi jako známku . třeba 3,75 a podobě. To se bere kde? Kdo to hodnotí?

díky

edit .. jo a ještě jsem našla pojem známka - obsahuje čísla jako 100, nebo 75 … atd … Co toje?

Ahoj,
já sice vůbec nevím o čem mluvíš (:D), ale gcvote je asi nejrozšířenější hodnotící skript do prohlížečů, takže data se berou tam, podle toho jak to kdo v listingu odklikne, kolika hvězdičkama.
gcvote-count - to by mohlo být kolik lidí tu cache ohodnotilo
gcvote-median - to by mohl být průměr kolik hvězdiček ta cache má po hlasování těch co ji ohodnotil
hodnocení - to samé jako gcvote-median ?
hodnocení-počet - to samé jako gcvote-count ?
Best of - kešky který mají v průměru nejvíc hvězdiček od kačerů?
Stránka doplňku je gcvote.com.
Ale co já vím, GeoGet nemám, třeba se jedná úplně o něco jiného :wink:

best-of - rucne obcasne udrzovany seznam kesi, ktere se objevuji v best-of bookmarcich ruznych lidi. Cislo znamena, v kolika bookmarcich se keska vyskytuje. ni nevim, jestli je to jeste realne udrzovane.

hodnoceni - ano, to je hodnoceni provozovane timto serverem.

gcvote - zahranicni obdoba naseho hodnoceni. mezinarodne pouzivane, nicmene na nasich keskach je to mene pouzivane nez zdejsi hodnoceni. Cislo znamena pocet ‘hvezdicek’. Tedy vice = lepsi keska.

Co myslis tou znamkou, to nevim.

Ale zapomel jsi na Favourites, coz je oficialni hodnoceni na geocaching.com! Udava pocet favoritnich bodu, ktere byly prideleny. V PQ tato informace neni, takze se ti v geogetu objevi jen kdyz nacitas kesky z webu (pres geojarry), nebo kdyz nacitas kese pres Geocaching Live (bude v Geogetu 2.6.2).

:slight_smile: díky…
Ano, gc vote jsem právě obejivla a nainstalila … a zjistila, že musím napsat mail (nevím s jakým obsahem) jakémusi nicku na GC.com … no tož jsem tam cosi písla.

Best of a známku vymetu ze sloupců v GG :-))

edit … uh uh … obsah mailu má obsahovat registraci hesla. Mám tomu rozumět tak, že mám tomu kačerovi poslat heslo ke GC Vote?

Jo.Nick + heslo a on ti to zprovozní.

Nevím, ale osobně považuji za zásadní chybu a problém, že není jeden centrální hodnotící systém, jelikož takto se hodnocení šíleně tříští na různé pseudo mikro hodnocení a ta nic neříkají…
… svého času jsem se domnívál, že místní známkování by mohlo být pro českou komunitu přínosné, ale bohužel tento server toho nevyužil a je to zcela zbytečné a o ničem. Bohoužel ten potenciál se nevyužil a je to takové nějaké plytké :frowning: