Tak nové mapy Atlasu vypadají docela schopně. Umí dokonce i GPS souřadnice. Ale chybí jim jedna malinkatá vlastnost - vyhledávání podle GPS přes URL, jak to umí(m přes) mapy.cz od Seznamu. No, ale to asi není chyba, ale vlastnost - což zaručuje ten ajaxový bastl okolo :-)
Zkusím se na to podívat, jestli by nešlo udělat něco jako pro mapy.cz (pro neznalé - Geocaching.com GreaseMonkey Scripts :-)
to by bylo super uz ted hojne pouzivam tvuj gmonkey na mapy.cz 
a koukam ze mapy atlasu maji aktualnejsi satelitni fota
Podpora souřadnic v URL by někdy měla být, ptal jsem se na to u Atlasu. „Kvůli mapovým podkladům teď mapy běží ve dvou mapových systémech. V blízké době chceme přejít na Geo.“
Tak to by bylo bezva, protože teď se to interně převádí na “cosi” a to “cosi” mi je značně nejasné a pak není možné udělat jednoduše to, co jde s mapy.cz. A za to všechno může ten proklatý ajaxovatý Web 2.0!!! 
no zatim je videt ze je to jeste beta, u leteckych snimku se mi ukazuje v praze pulka mapy ve vetsim meritku a druha zustava v puvodnim nez kliknu na priblizeni a pohyb taky dela trochu problemy
Ono s tou aktualnosti satelitnich map to taky neni tak ruzove. V mym rajonu ma seznam mapy novejsi
Na Lupe bol tento tyzden clanok, co to porovnaval. Mapy Atlasu su stale o kategoriu nizsie.
Ale samozrejme, ak su zaujemcovia a chce sa Ti programovat :-0))
Řekl bych, že to je ten nejmenší problém…
ze by proto ze je to standartni zapis stupnu minut a sekund ve fyzice