Zdravím východočeské kačerstvo,
po dvou letech jsem založil na rychlo novou kešku, její úspěch a shoda náhod mě přivedla k realizaci dlouho odkládaného projektu noční kešky.
Chci se zeptat na pár věcí:
zná někdo poměry v lesích v okolí rozhledny na Táboře? (myslivci, majitel penzionu, lesní správa) - jestli by mohl nastat problém s nočními lovci?
Keška je poměrně dost komplexní (ani né tak těžká jako rozsáhlá). Proto je betatest nutný, nechci však nikoho nutit kazit si regulérní zážitek z odlovu… Proto přemýšlým nad betatestem přímo při spuštění.
má cenu k tomu tvořit event, nebo bude stačit dohoda s pár lidmy zde?
nebude nefér, že o tom budou vědět cacheri jen odsud a náhodní FTFkaři ostrouhají?
Kvůli práci, času a zakoupeném vybavení plánuji zveřejnění nejprve jako Premium only… S tím, že kdo z basic members poprosí tak dostane listing…
To je zatím vše co mě napadá, reviewr doporučuje zajistit bod číslo 1.
Poměry bohužel neznám, takze s bodem 1 nepomůžu. K bodu 2. Myslím, že se najdou regulérnní betatestři ochotní pomoct i za cenu toho, že přijdou o FTF. Co si budeme nalhavat ono to FTF je zážitek andrenalinovy budu prvni nebudu, ale z kesky ma ve vysledku clovek celkem prd jak specha. Takze neni obcas na skodu si kes projit v klidu misto FTF honu. Proto se klidne hlasim jak dobrovlny test vzdavajici se honu na FTF. Kolem brezna sice bude prituhovat - myslim ted v mych povinnostech - ale o to radeji se uvolnim a pujdu si po noci zachodit do lesa a otestovat kesuli. K tomu eventu…zajimavy napad, ale asi bych to neporadal zkusil bych par betatetru pak to teprve pustil do sveta na regulerni ftf boj. Betatestri zaloguji betatest a vsichni jsou spokojeny, nikdo neostrouha a nikdo nebude rozcilen Co se tyce bodu 3. PMO - chapu tve obavy posledni dobou bych rekl opodstatnene - kdyz planujes ochotne poskytnout listing BM tak bych problem nevidel navic hodne BM zna PM ktere je vezmou treba s sebou
Tak se Ti to nakonec rozleželo v hlavě, jo? To je dobře.
Jinak se příkláním k tomu jak píše m.e.d.v.e.d. Už se těšíme na betatest;)
Ohledně té znalosti terénu bych doporučil kontaktovat přímo některé z Lomnických lovců.
Zkusím se zeptat šéfa,který pod Táborem bydlí.Třeba má nějaké info.Co se týká betatestu,pak se domluvím se zbytkem našeho neoficiálního sdružení URNA (útvar rychlého nalezení). Můžeme o tom pokecat v JC u pivka až Re:Bell domluví termín na vzkříšení In extrema.
Sice mám tuto lokalitu z ruky a v blízkosti se vyskytuji jen zřídka i když celkem pravidelně, tož betatest asi nedám.
Ale určo bych dopručila si ho nechat udělat. Osobně jsem jeden betatest pro geokolegu podnikla v neděli a vůbec mi neva, že neběžím o FTF. Ostatně jako BM ani nemám šanci a neva mi to.
Už i zde se našli lidičky, kteří Ti betatest rádi udělají, takže to máš vyřešené. Řešit to eventem mi nepřipadá moc vhodné.
S bodem jedna uvidím jestli se někdo nenajde a pak bych tedy zkusil oslovit přímo nějaké lomničáky…
S tím eventem jsem to myslel i tak, že by to bylo k tématu, seznámení s námětem a tak. Hlavně jsem to bral ze svého pohledu, neb vím jakou kešku chci udělat a betatestem u této konkretni je to jako když vám někdo vykecá celý děj filmu a vy pak v kině sledujete to co jste už jednou slyšeli jen v lepších detailech.
Navíc plánuji takový unikátní systém bodování (prostě jako v té počítačové hře podle které to je) - podle toho jak dobře a pečlivě to člověk projde, tolik dostane bodů a může pak sledovat žebříček…
Což pak dá výhodu betatesterům, kteří už budou většinu věcí znát… Ano většinu, neb na dost věcí bude muset hráč přijít sám a nejsou povinné pro dokončení…
Je to docela megalomanské, ale to nechtějte vědět, co všechno bych tam chtěl a musel jsem ten nápad zahodit.
P.S. Jak píše geoFukar, angažuji se i v obnově In Extrema, které mimochodem stojí za nápadem stvořit toto "monstrum"…
na obnove In Extrema se tesim sic jsem si na starem chvili pred archivaci zrusil kotnik a dodnes neni uplne ok tak na dalsi jdu i kdybych se mel plazit s tim kotnikem