Betatest-prosba

Ahoj!
Potřeboval bych provést betatest jedné tradičky v lokalitě Řísnice - rozhraní STČ, JM a VY krajů. Žádná terén pětka, pěkně oběma nohama na zemi.
Pokud byste měli někdo zájem, ozvěte se mi přes profil.
Předem děkuji!

Ahoj,
pro mě je to daleko :(, ale nebylo by lepší oslovit někoho, kdo se dobrovolně přihlásil na geowiki? Koukal jsem, že nejblíž je asi Petulinka1.

to je sice nejspis pravda, bohuzel ale nemam moznost se tak daleko dostat - precijen je to mezi mladou vozici a blanikem…navic se mi ted micha dohromady maturita, prijimacky na vysokou a rodina :frowning: ne ze bych nechtela betatestit, jen ted proste neni cas :frowning:

PS: Caslav a Caslavsko je rozdil :wink: asi tak 50km… :wink:

No právě, ono je to tak nějak odevšad daleko :frowning:

Kdyby měl přeci jenom někdo zájem, budu velmi rád. Předem děkuji.

Ahoj. Ja to mám asi deset km do řísnice a mám čtyřkolku, tak by to nebyl problém. byl jsem tam na dvou kešich, co tam maj nejaci kluci co publikoval vrso, a muzu rict ze je to bida a utrpeni. nemam na nich found it, jednu jsem nenasel, hrozny teren, a za druhou se mi nechtelo na strom. ti kluci maj tak deset let a malo found it. pisu z mobilu, vypada to asi blbe, tak se omlouvam.
votas007

posli mi to na [email protected] diky. pokusim se na to co nejdriv kouknout. cau.

Moravian: rada bych pomohla, ale opravdu to tedneni mozny :frowning:

Betatest úspěšně proveden. Děkuji všem ochotným a zejména kačerovi semik75, který betatest provedl.