Bezva schovka z IKEA

Teď jsem si vzpomněl, že jsem před týdnem viděl v IKEA(I) tuto zajímavou nádobu, která by se dala využít na pěkně maskovanou přírodní cache. Akorát cena byla vysoká (tuším 250,-) :expressionless:

Ammobox stojí zhruba stejně

EDIT: teď cituji co jsem citovat chtěl.

BTW.: nádoba je pěkná, jen bych chtěl něco vědět o její odolnosti :wink:

necitujte prosím zbytečně předchozí příspěvky … bude to doplněno i do pravidel.

Kdy uz zacne kovbojovi skola? :smiley: O jeho komentar po kazdem novem prispevku opravdu prestavam stat…

(No offence, just joke ;-))

Jinak nadoba vypada zajimave, ale nejde videt reseni uzaveru…

To Vladiczek: já nekomentuju každý nový příspěvek, většinou je to ale otázka a já na ni napíšu odpověď…

V pondělí se dočkáš :smiley: Už jsem na to taky myslel, horší je to se mnou, mně už škola nezačne :slight_smile:

A kdy si konečně mitak najde práci?.. atd. :D:D:D:D:D
Mně ještě naštěstí začne, ale až za měsíc. Teda v případě, že nebudu pořád sedět u fóra a začnu se konečne učit na toho titulovanýho blbce. :slight_smile:
Pěkná krabička.

přesně tak, snad už příští týden… už aby to bylo

Na případné podrobnosti se budete muset do obchoďáku vypravit už sami, já jsem to nějak nezkoumal…ale napadlo mě umístění na strom…na zem bych si asi netroufal.

Ještě by do toho vlezla nějaká chráněná kukačka a já bych ji pak musel pracně kroutit krkem…

ale kdeze, proste na ni houknes, at ti kouka podat zevnitr logbook a tuzku, napises in kukacka a zase ji to podas zpatky, at se s tim srovna :wink:

To už je lepší ten kritizovaný cvrček, ten ti v té keši alespoň tolik nenadělá… :slight_smile:

V IKEA jsme dnes koupili dvě sady kulatých krabiček, které vypadají docela dobře. Jedna sada je pětidílná (REDA) za 59 Kč,- s objemem oficiálně: 0,2 L, 0,4 L, 0,7 L, 1 L a 1,4 L. Druhá je třídílná za 29 Kč o objemu oficiálně 0,4l (DISTANZ) s "bajonetovým" uzávěrem - tahle ale není dokonale těsná. Když jsme ji naplnili vodou tak po uzavření a následném zatřepání mírně prosakovala. Až po okraj mají všechny o 0,1l více, než udává IKEA.

Obě mají snést teploty od mrazničky do +120°C.

Mno, mně asi nikdo nepřesvědčí o tom, že mám pro větší než micro použít něco jiného než lock and lock. Kdysi jsem si taky nakoupil dvě sady krabiček z IKEA a není to nic moc.

Tak tak, jedine L&L. Jeste jsem videl v Tescu podobny jako L&L a taky dobre tesni.

Jestliže při pokusu "mírně prosakovala", potom je použitelná asi tak jako krabice od zmrzliny. Cache natáhne vlhkost, logbook zplesnivi, obsah bude zapáchat, kovové věci zreziví. Pro hledače nic moc pocit, pro ownera nic moc log.

Spoléhat se na zipový pytlík, že zachrání před plísní alespoň logbook je IMHO blbost, protože hned první nálezce pytlík buď blbě uzavře, nebo ho propíchne přiloženou tužkou a výsledek je stejný.

Z velkých kešek jen ammo-box a lock&lock. Všechno ostatní je experiment vhodný jen pro ownery, kteří jsou tak bohatí, že si mohou dovolit levné věci :wink: