BF v Paříži - kdo se přidá

Po Paříži jsou zřejmě rozstrkané plastové boxy se šperky v milionových hodnotách…

Devatenáct prstýnků a tři sady náušnic v přepočtu za 450 milionů korun našli policisté v pařížské čtvrti Seine-Saint-Denis. Podle listu The Daily Telegraph byly ukryté v plastovém obalu a zastrčené ve stružce u domu.

http://zpravy.idnes.cz/policie-nasla-v-parizskem-kanalu-sperky-z-loupeze-stoleti-za-450-milionu-13h-/zahranicni.asp?c=A110309_074821_zahranicni_stf

Kamaráde když mi zaplatíš letenku tak s tebou na ty BFka hned poletim..:smiley: vrátil bych ti to z našlých pokladů…

Ahoj, take mne ta zprava zaujala, jen jsem postradal presnejsi specifikaci D / T abych mohl lepe posoudit, zda-li mozno jejich vykon ocenit :wink:

Třetí stage bude určitě 5/5 - mudli jak ostříži, lano z lajntuchů a pilník na mříže nezbytností. :smiley:

Asi ukryt neceho kradeneho - uz prece i inspektor Trachta vedel, ze vsichni zlocinci prchaji do Parize … :smiley: :smiley: :smiley:

No když jsme u té Paříže… na velikonoce se hledá 4. osoba do auta s cílem Paříž… Odjezd ve čtvrtek přes noc po trase Praha - Plzeň - Paříž, tam pobyt do neděle, pak přesun do oblasti Dijon a náávrat v pondělí v noci… Kontakt a podrobnosti přes SZ…