Onehda v nejakem vlaknu padla zminka, jestli by nahodou neprisla vhod nejaka ‘cerna listina’ GC hrisniku… je to dosti kontroverzni tema, sam jsem si tehda rikal spis, ze to nema smysl atp.
Ted jsem si na to ale vzpomnel, kdyz tak koukam na jeden log a nemam slov, nejak porad nevim, co vlastne s nim. Ignorovat? to je nejjednodussi, ale zaroven to vypada, ze je mi to jedno… coz uplne neni. Napsat dotycnemu ‘uvedomelemu’ cacherovi, ze je kreten? takovou informaci si obvykle lide stejne nepousteji k telu, protoze na to maji vlastni nazor…
no schvalne. mate nekde cache, v listingu mj. pisete o tom, ze neni vhodne jezdit az do jeji blizkosti autem … (o tom, ze by nekdo prijel sice ne autem, ale porad motorovym dopravnim prostredkem nejen k cache, ale take metr a pul od studanky, se vam ani nezdalo, natoz aby vas napadlo o tom premyslet) … a pak koukate s otevrenou pusou na takovyhle frajersky log : “nejsem barbar nicitel” … mimochodem moc pekny trade … / No co byste tomu rekli? ///
Nekdy mam lehce panicke zachvaty a chut vetsinu svych kesi zrusit a zapomenout, radsi nez byt neprimo zodpovedny za privadeni zabednencu na vzacna a krehka mista… cache u nakupnich stredisek nejsou vetsinou nic moc, ale aspon neuskodi. Kdyz si predstavim, ze ten samy clovek (nebo jiny podobny, nebo nekolikaclenna parta takovych) pojede hledat jeste treba Kraluv stolec, Vyhlidku na more, Vresoviste… a nekolik dalsich mist, kam se technicky vzato da bez problemu dojet, i kdyz je to jak zakazane, tak velmi nevhodne… tak je mi z toho ouzko…
EDIT 31.10. : dotycny je ted dotceny, citi se zrejme urazen a nesmyslne napadan, pochopitelne ma na vec svuj nazor. budiz. svuj log upravil, takze tento prispevek i odkaz uz nedavaji tak moc smysl… (tedy pro prehlednost - slo o prijezd a parkovani motocyklu metr a pul nad samotnym pramenem, coz mi nepripada prilis vhodne)