Tak jsem si všiml nově přidaného seznamu blížících se eventů v pravém pruhu. Supr věc, teď už by to chtělo jen, aby Groundspeak posílal data pravidelně - aspoň tedy předpokládám, že seznam se generuje z testovacích dat pro mapu. Až to bude aktualizované pravidelně a automaticky z GC dat pro ČR, nemusel bych už ručně aktualizovat seznam Eventy v plánu na wiki :). Díky za službu
Předpokládáš správně, generuje se to z těch dat.
Jojo, taky jsem si před chvílí všimnul. Je to perfektní věcička. Díky za ní.
Až (jestli) budou pravidelné aktualizace, tak tam asi ještě přidám nově založené keše, případně nové v okolí… No, teď bude event s nějakou pani z Groundspeaku, takže na ní můžete jít působit ![]()
Pokusíme se - a čím víc nás bude, tím víc bude mít dojem a "pozitivní naladění", že čeští cacheři mají zájem o dění v Groundspeaku, tak přijďte v pondělí všichni-už třeba jen proto, že ta Shauna z Grounspeaku není žádná stará ošklivá baba-viz foto na jejím profilu ![]()
Chybí tam event [cache]GC14WWJ[/cache] , ale už je stejně plný stav. Pokud někdo neodpadne ![]()
Chybí tam, jelikož byl publikován až 28.8., tj. zjevně po obdržení testovacích dat z Groundspeaku. Tak ho aspoň hned doplním do wiki.
To je tím, že měl v době aktualizace dat nesprávné datum a byl tedy v minulosti
přidal jsem ten event ručně, aby byl alespoň v tom seznamu a někoho to třeba nemátlo.
Sice nesplňuje podmínky obvyklé americké obezity, ale nucený hollywoodský úsměv umí dokonale.