Kdyz se chci prihlasit na GC.com, hlasi mi to:
"This user account has been locked."
Stalo se to pote, co jsem pouzil aplikaci Skrysotlac.
Jak tuto situaci resit?
Už se mi párkrát stalo, že když jsem stahoval keše přes Geojarry, tak to vyhodilo hlášku, že jsem asi superman, že umím tak rychle klikat nebo používám nějaký ten program na tahání dat.
Vždy to na nějaký čas zablokovalo přístup na web, ale po určité době to zase jede… začali tím otravovat před pár týdny po změně stránek:(
Tak snad to budou řešit jen dočasným zamezením přístupu, jinak bych si asi musel hledat jiný koníček
Je pravda, že servítky v množství stahovaných dat jsem si nikdy nebral, takže tuto hlášku jsem viděl při větších stahováních, jako třeba naposledy listingy všech keší ze Zlínského kraje, což bylo tuším něco kolem 700 kousků.
Ale mohu uklidnit, že takové běžné akce jako stahování dat pro statistiku nebo stahování nových keší bylo vždy bez problému…
Blokovany to mam uz od vcerejska. Stahoval jsem neco pres tisic a nekdy pred koncem se to kouslo… Behem stahovani jsem jeste brouzdal po GC.com. Co mam udelat, aby byl ucet obnoven?
Nevím, proč jsou všichni z těch PQ out!? Za celou dobu jsem neměl sebemenší problém s příjmem PQ (používám samostatný email účet na gmail.com), co jsem si naklikal za pár minut a většinou obratem bylo ve schránce… a teď když prý zvýší počet keší na 1000 v jedný PQ tak není co řešit. Mám nastavený denní aktualizace Prahy a postupný aktualizace Středočeskýho kraje. Pokud plánuji výpravu na víkend mimo hranice Středočeského kraje pošlu si PQ s kešema kolem trasy.
No a GJ taky občas použiju, ale na rychlou aktualizaci pár keší na víkend. Celou republiku si jen aktualizuji o nové keše v samostatné PQ.
Když to konto GS neodblokuje po pár hodinách, tak bych jim napsal. Stejně maximálně napíšou, že ti ho neodblokujou a budeš si muset založit nové.
Třeba proto, že někteří fungují jinak než přes PQ ? Že nemají outdoor GPS, ale fungují přes PDA ? Že chtějí mít i obrázky, aktuální logy, že si chtějí řešit a ukládat finální souřadnice, a jinak pracovat s jednotlivýma listingama ?
Je mnohem přívětivější na toto použít SW, než importovat PQ a stejně muset znovu vše stáhnout, pokud člověk potřebuje výše jmenované.
I když jsem PM, přesto PQ používám minimálně, páč mi vůbec nevyhovují. A když to člověk bere s rozumem a aktualizuje si jen nové nebo plánované keše, není co řešit.
On takovej Sobík je z těch šťastlivců, kterým PQ fungují bez problému. Mě třeba Pq prostě blbli, že jednou přišli ok, někdy za hodinu-dvě, někdy za den a někdy vůbec. Obzvlášť pokud jsem vygeneroval dvě pq hned po sobě, tak tá druhá nikdy nedošla. Což byla občas prekérka a tak jsem byl více-méně "donucen" používat geojarry, jinak bych měl přístup ke keším uplně mizerný.
No a ten problém se s Groundspeakem řešil cca. 14 dní, než to začalo chodit v pořádku