Bludicka #600

Neni to tak dlouho, co jsem gratuloval k petistovce. A vida, uplynulo par dni a Bludicka s teamem maji zase o stovku navic. Tomu rikam tempo! Moc me tesi, ze tou jubilejni byla opet moje keska GCP0VX Cesovske valy.

Tak go go go Bludicky a draci, jen tak dal....

[^] 

Take moc gratuluji Bludickam ke zdolani dalsi geomety - jen tak dale, at vam to svetlo Bludicky i nadale hezky sviti smerem k ukrytum cachi a snadno tak nalezate i dalsi stovecky pixel.

Gratulujem Bludičky k převalení se do dalšího kg.

Pridavam se ke gratulaci. Mate toho prave sestkrat tolik co ja.

To je fofr, to je fofr. Gratuluji Bludičkám a hodně dobré nálady do dalšího hledání.

Boris

Pochopitelne i gratulace od Slajzu a Tucku !!! At se porad dari.

Gratulace letí i z Vinohrad/Zizkova [D] Vy to ale sbíráte… [:P]

Bludičko, velká gratulace letí i zpod Ještědu a díky za Tvé pěkné kešky! Oli [^][D][W]

Já se také připojuji ke gratulaci! Zrovna včera jsme s Dadanem na jednom z dalších neuspěšných pokusů o zdolání prokopské Voyage, kdy už na údolí padla hluboká tma, uzřeli spoustu bludiček se svými lucerničkami šmejdit v křoví okolo cesty. Nehledaly jste tam něco? [*-)]

Nicméně na Vašem výkonu je vidět, že jen tak zbůhdarma rozhodně nebloudíte. Přeji spoustu dalších hledacích úspěchů!

Super! Díky za vaše pěkné kešky. Ať vám to bloudí tímhle tempem i nadále [;)]

Take jsme chteli podekovat za vase pekne kese v nasem okoli a pogratulovat k peknemu cislu :slight_smile: At to slape…